fbpx

Bødekassefest

Skab festlig stemning og styrk sammenholdet med en spændende bødekassefest. Hos os kan I arrangere den perfekte fest, der kombinerer sjove aktiviteter, godt selskab og masser af grin.

Vi tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, der passer til enhver smag og alder. Udfordrer hinanden i spændende aktiviteter som paintball, laser games, klatrestafet, bow combat, gladiatorkamp og meget mere. Der er også sjove holdspil som høvdingebold, fodtennis og humanfootball, der skaber glæde og gode minder.

Vores erfarne instruktører sørger for, at I får den bedste oplevelse og hjælper med at organisere konkurrencer, turneringer og sjove indslag. I kan vælge mellem forskellige pakker, der inkluderer aktiviteter og forplejning.

Sjove idÈer til bødekassefest

Hos Paintball Arena har vi et stort udvalg af sjove, actionprægede aktiviteter, der passer perfekt til en dag med jeres sportshold. Der er intet bedre end at dyste med holdkammerater i vores udfordringer – så i endelig kan afgøre – hvem der tager sejren og bliver den største vinder af alle.

Hos os er det muligt at prøve flere forskellige aktiviteter, hvor I selv kan kombinere indholdet af jeres dag. Hvis I ønsker at læse mere om vores mange aktiviteter – kan I nemt og hurtigt – se de forskellige valgmuligheder i listen nedenfor:

Hvis I har besluttet jer for hvilke aktiviteter I ønsker at prøve, er det muligt at se vores priser på hjemmesiden. Her har vi et udvalg af pakkekombinationer, hvor man kan sammensætte 2 eller flere aktiviteter.

Mad og drikke til bødekassefesten

Vi har et stort udvalg af mad og drikkevarer, hvor det er muligt at bestille enten grill-selv menu, sandwiches eller varme retter. Uanset hvad I ønsker på menuen, har vi et udvalg der passer til de fleste. Bemærk at det både er muligt at købe vegetarisk eller halal i stedet for de nuværende menuer.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, hvor vi derfor har et stort udvalg i kan købe gennem hele jeres ophold. Uanset om I ønsker sodavand, vand eller alkoholiske drikke, har vi et udvalg af gode drikkevarer i baren.
Hold bødekassefest i København
Hold en spændende og sjov bødekassefest i København hos Paintball Arena. Vores centralt beliggende lokation er det perfekte sted at afholde jeres fest, hvor I kan kombinere sjove aktiviteter med festlig stemning.

Vores lokation i København giver nem adgang for alle deltagerne, og vores moderne faciliteter kan rumme både små og store grupper. Udover de sjove aktiviteter kan vi også tilbyde forplejning og andre festlige elementer efter jeres ønsker.

Gør jeres bødekassefest til en mindeværdig begivenhed i København. Kontakt Paintball Arena i dag for at arrangere jeres fest og oplev en fantastisk kombination af sjov, samarbejde og konkurrence. Vi står klar til at skabe en uforglemmelig bødekassefest for dig og dine holdkammerater.