SPIL I AL SLAGS VEJR

PAINTBALL

Paintball Arena har Europas største indendørs paintballbaner. Og med en beliggenhed i det gamle B&W-værft på Refshaleøen på Amager er det også et af de mest centrale eventcentre i København.

Her kan I slippe jeres indre snigskytter løs og nedlægge venner og kolleger på mere end 6000 actionfyldte kvadratmeter. Altid på jeres helt egen paintballbane – og med en personlig instruktør, som hjælper og vejleder jer hele vejen igennem.

I kan tilrettelægge kampene, nøjagtigt som I vil. Når først slaget går i gang, er der nemlig flere mulige spilformer at vælge imellem.

Vi leverer alt udstyret – fra camouflagedragt til effektive og præcise paintballgeværer. Og vi sørger også for, at I kan vaske sveden af panden, når I har spillet færdig. Hos Paintball Arena stiller vi nemlig vores bade- og omklædningsfaciliteter til rådighed. Helt gratis.

Vær opmærksom på at man som min. skal være fyldt 16 år for at spille paintball. Deltagere der ikke er fyldt 18 skal medbringe skriftligt forældretilladelse. Download skabelon

Paintball fra 225,- pr. person

 

Vi var afsted til Paintball og Laserlerdueskydning

Vi var afsted til Paintball og Laserlerdueskydning, 12 17-18-årige unge mænd.
Super professionel oplevelse. Guiden var helt fantastisk og rigtig god til
at gøre oplevelsen til noget særligt – også for fødselaren på 18.
Der var ikke en finger at sætte på dagen og alle pengene værd!

Great experience

Really cool activity, never tried it before and I was well surprised. And we were lucky because Anders was really welcoming, helpful about how it works, how things will go, and for sure a nice guy.

Masser af sjov i timevis

Vi var afsted 13 mand til firmafest i Paintball Arena, og vi havde en dag fyldt med sjov og ballade. Instruktørerne var super dygtige med stor fokus på sikkerheden

Great fun, nice personnel

We were 4 guys at a bachelor party which is very small group for paintball but we managed to have great fun and we tried out the other toys like sumo wrestling, rodeo, aircastle basketball. The guy working there was very nice and clear with all the rules

Sjov eftermiddag med efterfølgende grillmad

Vi var en stor gruppe på 34 der var ude og besøge Paintball Arena i forbindelse med et teambuilding-arrangement. Sikkerheden og forklaringerne om paintball-forløbet var i top og alle forlod arenaen i super godt humør – om end med enkelte blå mærker. Efterfølgende havde vi et grill-arrangement hvor maden var rigelig og god. Alt i alt et rigtig godt arrangement.

Absalon Hotel Group, Firmaarrangement

En overdrevet vild oplevelse vi fik

En overdrevet vild oplevelse vi fik, da vi valgte at holde polterabend hos Paintball Arena. Helt klart flinkt personale og instruktør man møder derude, en oplevelse man sent vil glemme! Vil helt klart anbefale Paintball Arena hvis man vil samle gutterne til en omgang smerte, adrenalin og fælleskab. Skal helt klart prøves igen

Great service, awesome experience

You will not be disappointed. This place will give you the best service they can and provide you and your crew with the most adrenaline kicking paintball experience you can imagine

?

Paintball

Det var fremragende. God service. Instruktørerne var gode og engagerede. Noget at det sjoveste jeg har prøvet.

Super sjovt og god service!

Vi var en grupppe på 13 til polterabend og havde en rigtig god og sjov oplevelse allesammen. Vi kom selv 25 minutter for sent, så personalet var ekstra opmærksomme på at få os hurtigt i tøjet og instrueret så vi kunne komme igang med at spille i så lang tid som muligt. Derudover fungerede sammensætningen af instruktørens (Jacobs) planer for os og vores egne ønsker rigtig godt. Så vi følte os generelt godt behandlet og havde en super sjov oplevelse.

Fedt sted og imødekommende personale

Fedt sted og imødekommende personale. På dagen spillede vi høvdingebold og paintball, og der var ikke noget at sætte en finger på!

Book en tid!