fbpx

OM PAINTBALL

Hvad er paintball?

Paintball er et spil, hvor I skyder mod hinanden med en såkaldt paintballmarkør. Rammer du en modstander er vedkommende markeret og udgår straks fra spillet. Der findes mange forskellige former for spil. Et typisk spil tager ca. 4-10 minutter afhængig af deltagerantallet. Paintballkuglerne er lavet af gelatinekapsler, der indeholder vandbaseret maling, som kan vaskes af tøjet inden for tre dage.

Er der aldersbegrænsning på paintball?

Ja. For at spille paintball skal du minimum være fyldt 16 år ifølge dansk lovgivning. Er du over 16 år, men under 18 år, kræver det, at du medbringer ID samt skriftlig accept fra forældre eller værge. Download skabelon for paintballdeltagere under 18 her. I kan desuden udfylde vores ansvarsseddel på forhånd og derefter medbringe denne i udskrevet stand på dagen. Således undgår I at bruge tid på udfyldning af ansvarssedlen efter jeres ankomst til Paintball Arena. Oplever I sene afbud streges vedkommende blot ud på sedlen inden I afleverer den til vores medarbejder.

Hvor mange kugler skal vi bruge til et spil paintball?

Kugleforbruget på to timers paintball ligger i gennemsnit på lidt under 400 kugler pr. person. Vi anbefaler derfor, at I vælger Sølvpakken med 400 kugler, så I ikke løber tør for ammunition under spillet. Prisen pr. kugle bliver billigere ved køb af større kuglepakker inden spillets start. Det er ikke muligt at opgradere til større kuglepakke under spillet. Dog kan ekstra kugler altid tilkøbes for 400,- pr. pose med 500 kugler i. Se priser på kugler

Sælger I kuglepakker med ubegrænset antal kugler?

Nej. Det er ikke en fordel for jer med disse pakker. De fleste andre paintballfirmaer tjener fedt på at sælge ubegrænsede kuglepakker, som I alligevel ikke når at få brugt i tide. Paintball Arena har stik imod konkurrenterne fravalgt profit til fordel for at give jer den bedst mulige oplevelse. I betaler altså kun for det, I har bestilt. Og løber I tør undervejs, kan I altid tilkøbe ekstra kugler.

Hvad koster paintballkuglerne?

For at spille paintball betaler hver spiller som minimum for en opstartspakke, der indeholder 50 kugler samt udstyr. Ønsker I at købe flere kugler, har vi flere forskellige pakker. Se priser på kugler

Briller i forbindelse med Paintball?

Vi anbefaler at benytte kontaktlinser under paintball spillet, da brillerne oftest ikke passer med den udleverede hjelm.

Må vi medbringe vores egne paintballkugler?

Nej. Det er ikke tilladt at medbringe egne paintballkugler hos Paintball Arena, da det udgør en sikkerhedsrisiko.

Gør det ondt at blive ramt af en paintballkugle?

I de fleste tilfælde, nej. Men det afhænger meget af, hvor på kroppen du bliver ramt. Det værst tænkelige skud på kroppen er dog stadig tåleligt og vi har endnu ikke oplevet gråd eller lignende pga. smerte. Hos Paintball Arena får alle spillere udleveret maske, handsker og en nyvasket dragt, som tager den værste svie. Masken er med til at beskytte ansigtet, og det er derfor ikke mere farligt end andre sportsgrene.

Kan jeg deltage alene?

Nej. Det er desværre ikke muligt at komme og spille alene. Du skal i stedet samle dit eget hold på minimum otte personer til paintball og ti personer til alle andre aktiviteter. Prøv eventuelt at samle en gruppe blandt venner eller skriv på vores Facebook-side, hvor der sommetider er andre i samme situation.

Kan jeg gå til paintball?

Ja, det kan du godt. Reball Arena træner fast hver tirsdag, som finder sted i Paintball Arenas hal. Skulle det have interesse, kan du læse mere på www.reballarena.dk

BOOKING

I hvor god tid skal vi reservere?

Vi anbefaler at være ude i god tid, hvis I vil være sikre på, at kunne finde et tidspunkt, som passer ind i jeres skema. Vi er typisk fuldt booket om lørdagen, så ønsker I denne dag, er det en god idé at være ude i meget god tid. I kan sagtens reservere tid, selv om I ikke kender det præcise deltagerantal.  

Betaler vi for et minimum antal deltagere?

Ja. For paintball, klatrestafet og teambulding skal I betale for minimum otte personer. For de øvrige aktiviteter skal I betale for minimum ti personer. Det kan godt lade sig gøre at være færre deltagere, hvis blot I betaler prisen for minimumsantallet. Eksempel: 5 personer vil gerne prøve Human Football (listepris pr. person 125,- x 10). Mindsteprisen er derfor 1250,- og hver person skal betale 250 kroner.  

Er der ledigt den dato, vi ønsker?

Sender I en forespørgsel her på vores hjemmeside, vil I få en bekræftelse tilbage, hvis det valgte tidspunkt er ledigt. Har vi ikke plads til jer på det valgte tidspunkt, kontakter vi jer for at finde et andet tidspunkt.

Hvad gør vi ved sene deltagerafbud eller sene tilmeldinger?

Skulle der komme et eller to afbud eller tilmeldinger, betyder det ikke det store. I betaler først på dagen, så prisen bliver blot reguleret derefter. Husk, at der altid skal betales for minimum otte personer til paintball, klatrestafet og teambuilding, og ti personer for alle andre aktiviteter. Afviger deltagerantallet meget, vil vi dog gerne have besked på telefon +45 3295 3535 eller e-mail: info@paintballarena.dk

Er aktiviteterne på eget ansvar?

Alle aktiviteter hos Paintball Arena er på eget ansvar. Hver deltager skal erklære sig indforstået med dette ved at udfylde vores ansvarsseddel. I kan udfylde denne på forhånd og derefter medbringe den i udskrevet stand på dagen. Således undgår I at bruge tid på at udfylde ansvarssedlen efter jeres ankomst til Paintball Arena. Oplever I sene afbud streges vedkommende blot ud på sedlen inden I afleverer den til vores medarbejder.

BETALING

Skal vi betale depositum, og hvordan?

Ja. For at bekræfte jeres booking skal I betale et depositum på 1000 kroner. Depositummet er det samme for alle arrangementer og er uafhængigt af deltagerantallet. Det skal være betalt 14 dage inden arrangementet. Ligger arrangementet længere end 28 dage ude i fremtiden, skal depositummet betales senest 14 dage efter bookingen. Det kan betales med alle kreditkort eller MobilePay via det fremsendte betalingslink til din mail og sms. Alternativt kan du lave en bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank  Reg. 5301 Konto: 0274317. Husk at angive kundenummeret i kommentarfeltet, hvis du benytter denne mulighed.

Hvornår skal vi betale restbeløbet?

Restbeløbet betaler I hos Paintball Arena på selve dagen. Her modtager vi alle kreditkort – også de fleste udenlandske.

Kan vi få vores depositum tilbage, hvis vi annullerer vores reservation?

Ja. Men vær opmærksom på at det skal ske senest ti dage inden selve afholdelsen af arrangementet. Afbestiller I mindre end ti dage inden afholdelsen af arrangementet, tilbageholder vi depositummet. I kan dog genbruge det på et senere tidspunkt inden for 3 måneder. Sker afbestillingen mindre end 48 timer før arrangementets start, vil depositummet ikke blive refunderet – og I kan ikke benytte det på en anden dato. Depositummet er altså mistet uden mulighed for at kunne genbruge eller få udbetalt det igen. Afbestilling skal ske skriftligt på info@paintballarena.dk eller mundtligt på 3295 3535. I bedes have reservationsinformationerne klar ved afbestilling. Ved skriftlig afbestilling bedes I referere til jeres kunde- eller bookingnummer.

Kan jeg betale med faktura?

Ja! Skriv i gerne i kommentarfeltet, at du foretrækker faktura, så klarer vi det den vej igennem. I hæfter for 1000 DKK, hvis vi i tilfælde af I udebliver fra jeres arrangement ikke har modtaget en skriftlig aflysning på mailen info@paintballarena.dk senest 48 timer før arrangementets starttidspunkt.

Hvad er handelsbetingerne?

Se alle vores handelsbetingelser her.

TRANSPORT & MØDETID

Hvordan kommer vi ud til Paintball Arena?

Vi holder til 7 minutters gang fra endestationen for bus 2A, og har hjemme i vores 6000 m2 store eventhal der har alt at tilbyde, hvis du vil lave noget sjovt og aktivt for dine venner, kolleger, skolekammerater eller familie. Vil I have en sejltur med på oplevelsen, så kan I benytte jer af færgebussen, som blandt andet sejler fra Nordre Toldbod og direkte til Refshaleøen, hvorfra der er 11 minutters gang til Copenhagen Paintball Arena.

Mødetid

Vi anbefaler, at I møder op ca. 15 minutter før arrangementets start. På den måde undgår I at komme for sent i gang og får dermed fuld valuta for pengene.

PARKERING

Check-in

Ved check-in i vores café er der 6 timers gratis parkering for Paintball Arenas kunder. Du checker in på vores parkeringsterminal i caféen (kig efter pilen) med køretøjets registreringsnummer, så hav det klar ved ankomst. Perioden kan forlænges, hvis I skal være på området længere end 6 timer.
Vi modtager ingen honorar fra parkeringsbøder og kan ej heller annullere parkeringsbøder, da vi ikke er kunder hos parkeringsselskabet som kontrollerer området.

Medbragt mad og drikke

Det er IKKE tilladt at nyde egne drikkevarer på vores indendørsareal – drikkevarer købes i vores café.
Har I egne drikkevarer med kan vi, hvis vi har køleplads, opbevare jeres drikkevarer på køl under jeres ophold (dette sker på eget ansvar).
Egen medbragt mad eller kage er tilladt, så længe at drikkevarer købes i vores café. Her er der mulighed for at sidde ned enten i vores café eller på vores udendørsområde.

MILJØ

Hvor meget sviner paintball egentlig?

Hvert år skydes der flere millioner paintballkugler afsted ude hos Paintball Arena. Dette bringer et naturligt miljømæssigt ansvar med sig, som vi hos Paintball Arena tager aldeles alvorligt. Alle vores kugler er således lavet med det miljøvenlige og bionedbrydelige OIL-FREE ECOFILL, for at sikre minimal miljøbelastning, når du og vennerne skal ud og spille paintball hos os.

ANDET

Hvornår har I åbent?

Paintball Arena har åbent fra kl. 8.00 til kl. 22.00 alle ugens dage. Det kræver dog altid en forudbestilt reservation, som kan laves her på vores hjemmeside. Det er en god idé at reservere i god tid (gerne en måneds tid i forvejen på vores efterspurgte dage) da vi ellers ikke kan garantere en tid til jer. Vær opmærksom på at vores telefontid er begrænset til mandag til torsdag kl. 09.30-16:30 og fredag kl. 09.30-16.00 helligdage undtaget. Telefon +45 3295 3535

Er det muligt at holde firmaarrangementer hos Paintball Arena?

Ja. I har rig mulighed for at afholde jeres firmaarrangement hos os. Vi har mange års erfaring i netop dette og kan skræddersy en super dag for jeres virksomheden. I kan også selv vælge mellem vores mange aktiviteter eller teambuilding events.

Har vi banen for os selv?

Ja. I har altid hele banen/aktiviteten for jer selv.

Får vi vores egen vært?

Ja. I får altid tildelt en personlig oplevelsesvært, som hjælper med gøre jeres besøg til en god oplevelse. Oplevelsesværten hjælper med spilleregler, sikkerhed, holdopdeling, spiltyper, points og meget mere.

Har I badefaciliteter?

Vores omklædningsrum og badefaciliteter er åbent, men der er begrænset adgang i forhold til antal personer, da kvadratmeterne afgøre antallat af personer samlet.
I kan derfor opleve kø til omklædningsrum og bad. Alternativt er der mulighed for at klæde om i vores store festtelt, her kan der af naturlige årsager ikke bades.  

Kan vi låse vores ting inde?

I vores omklædningsrum er der mulighed for låse sine ejendele inde, det kræver dog en tyve krone til låsen, tyve kronen får man igen efter brug. Der kan ikke veksles fra betalingskort til kontakt, men udenlukke kontant til kontant i vores café. 
Begrænsningen i vores omklædningsrum kan skabe kø, som beskrevet i overstående omhandlende badefaciliteter. Vi anbefaler derfor stadig, at ejendele tages med rundt på området. 

Gør det noget at vi bliver forsinket?

Den tabte tid forlænges ikke i den anden ende. Underret os dog gerne om jeres forsinkelse på tlf. +45 3295 3535. I travle perioder kan vi til tider have svært ved at besvare telefonen i første omgang. Så prøv derfor gerne at ringe til os igen.