fbpx

Hold den ultimative herretur

Skal dig og vennerne ud på den ultimative herretur? Hos Copenhagen Paintball Arena kan I sammensætte den perfekte dag sprængfyldt med oplevelser. På intet mindre end 12.000 kvadratmeter kan I boltre jer og skabe mindeværdige oplevelser for livet. Udover paintball kan I prøve kræfter med laser games, laser lerdueskydning, buekamp, klatrestafet, fodbolddart, fodtennis og mange andre aktiviteter, hvorfor I helt sikkert kan finde nogle aktiviteter, der imødekommer jeres behov.

Hold jeres herretur i København

København er den ideelle destination for en herretur med dens pulserende atmosfære og mange kulturtilbud. Ude på Refshaleøen – ikke så langt fra Christianshavn – holder vi til i de gamle B&W-haller, hvor I kan prøve kræfter med et væld af underholdende aktiviteter.

Uanset om I er på cykel, tager bilen eller er med den offentlige transport, er det nemt at finde vej til Paintball Arena. I kan f.eks. tage bus 2A og stige af på endestationen, hvorfra der er 7 minutters gang – og ønsker I en lille sejltur, kan I benytte jer af færgebussen, som sejler fra Nodre Toldbod og direkte til Refshaleøen.

Der er 6 timers gratis parkering ved check-in i vores café, men det er først, når du modtager en bekræftelse på mail eller sms, at parkeringen er gyldig. Skal I være på området i over 6 timer, kan perioden forlænges på tilsvarende måde.

Vi anbefaler, at I senest dukker op 15 minutter før, en aktivitet starter.

Se vores ideer til aktiviteter til en god herretur

Gennem årene har rigtig mange herreselskaber prøvet kræfter med vores hæsblæsende aktiviteter. Således ved vi, hvad der skal til for at skabe en mindeværdig og sjov herreaften. For at hjælpe jer med at planlægge den ultimative herretur har vi samlet en liste over spændende aktiviteter, der vil give jer minder for livet:

Paintball

Paintball er blandt vores mest populære aktiviteter, der giver jer mulighed for at konkurrere i forskellige spiltyper. Der er garanti for masser af adrenalin, når I prøver kræfter med capture the flag, medic, terminator samt flere andre klassiske spil. Efter jeres ønsker, tilrettelægger vi kampene, så I får den ultimative paintball-oplevelse.

Laser games

Laser games er et perfekt alternativ, hvis I gerne vil undgå smerterne fra paintball samtidig med, at I får adrenalinen og pulsen op. Vælg mellem vores indendørs bane på 600 kvm eller vores 2 udendørsbaner på hver 700 kvm.

Fodbolddart

Fodbolddart er et andet sjovt spil, hvor I kan udfordre jeres præcision og tekniske færdigheder ved at skyde fodbolde forklædt i velcro på den gigantiske dartskive.

Disse tre bud er bare eksempler på sjove og spændende aktiviteter, I kan foretage jer hos Paintball Arena.

Hvad følger med til en herretur i Paintball Arena?

Det er selvfølgelig meget individuelt fra selskab til selskab, hvad en herretur i Paintball Arena skal indebære. Heldigvis er mulighederne mange, da I både kan prøve kræfter med paintball, laser games, fodbolddart, fodboldpool, fodtennis og meget mere. Vi er her for at skabe en uforglemmelig oplevelse, der vil styrke jeres venskab og give jer minder for livet.

Kontakt os i dag på mail eller telefon. Vi guider og kommer gerne med gode forslag til sammensætninger af vores aktiviteter, så jeres herretur bliver en uforglemmelig oplevelse.