fbpx

Skyd lerduer på Jedi manér

Laser lerdueskydning

Som traditionel lerdueskydning, men med infrarøde laserstråler. En blanding imellem Star Wars og Nak & Æd.

Når du skyder eller rammer målet høres et realistisk ”bang”. Der skydes imod rigtige lerduer som launches med en mekanisk kastearm. Lerduen flyver i en 30 meter horisontal linje fra en vilkårlig flanke fra enten højre eller venstre side. Rammer du lerduen registreres dine Hits på en elektronisk scoreboard. Op til 10 personer kan skyde på samme tid hvilket giver en meget konkurrencepræget og energisk holdånd. Ideel for jeres team hvis I ønsker at dyste. Hold blå vs. hold rød. Samlet score ud-måles til sidst hvor vindere og tabere kåres.

(Alle vores priser er inkl. moms) OBS Bemærk at effektiv spilletid er på ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

LASER LERDUESKYDNING + 1 EVENT

Kombiner Laser Lerdueskydning med et af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 275 DKK.
Pris pr. person (juniorpris 13-15 år) 225 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (1 times Laser Lerdueskydning + 1 times event) 2 timer

LASER LERDUESKYDNING + 2 EVENTS

Kombiner Laser Lerdueskydning med to af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 350 DKK.
Pris pr. person (juniorpris 13-15 år) 300 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (1 times Laser Lerdueskydning + 2 timers event) 3 timer

Location

I B&W skibsværft hallen på Refshaleøen. Med højt til loftet og store vidder skyder vi inden døre i de gamle skibsværftshaller. Vi eliminerer derved de ustabile vejrforhold. Hallen er dog uopvarmet så husk at medbringe varmt tøj.

Sikkerhed

Vi har modificeret rigtige haglgeværer til at skyde med infrarøde stråler. Der er derfor ingen risiko for vådeskud, øjen- eller høreskader. Lyden er fuldt justerbar og du undgår det ubehagelige rekylspark som ved rigtige haglgeværer.

Medbring

  • Varmt tøj
  • Varmt fodtøj
  • Falkeøjne!
  • konkurrencegenet!

Praktisk info

  • Minimumsalder 13 år
  • Tilgængelig alle ugens dage fra kl. 8-24 imod forudbestilling
  • Du oplæres af en oplevelsesvært som guider og instruerer
  • Vi hjælper med at lave en turnering så jeres team kan dyste imod hinanden
  • Vi har 10 geværer – Dvs. 10 samtidige skytter kan skyde af gangen.

Se vores andre hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Laser Lerdueskydning med en anden hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Vi var afsted til Paintball og Laserlerdueskydning, 12 17-18-årige unge mænd. Super professionel oplevelse. Guiden var helt fantastisk og rigtig god til at gøre oplevelsen til noget særligt – også for fødselaren på 18. Der var ikke en finger at sætte på dagen og alle pengene værd!
Vi var afsted til Paintball og Laserlerdueskydning

Læs mere