fbpx

JOGA BONITO OG LÆKKERIER

FODTENNIS

Hvem er slængets bedste tekniker, og hvilken hold formår at arbejde bedst sammen? I kan nu prøve kræfter med Fodtennis på kunstgræsunderlag, hvor der spilles med den officielle fodtennisbold fra Gala i både junior og voksen vægtklasse. Bolden er unikt designet med underliggende firkanter, som gør at bolder springer mere opad end til siden, desuden spilles der også med det officielle Fodtennisnet fra Vermont.

Fodtennis som sport har efterhånden små hundrede år på bagen og blev opfundet i det daværende Tjekkoslovakiet i 1920’erne. Sporten er blevet så utrolig populær i Danmark, at der i 2018 blev oprettet et forbund med officielle tuneringer i Danmark.

En genial sportsgren, der også egner sig godt til polterabender, sportsholdsarrangementer og teambuilding.

3 EVENTS

Kombiner tre af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 350 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (3 timers event) 3 timer

2 EVENTS

Kombiner to af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers event) 2 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Læs mere om andre ekstra events:

(Alle vores priser er inkl. moms)

OBS

Bemærk at effektiv spilletid er på ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerhedsinstruks og debriefing/afrunding. Laser, Paintball og Klatring kan ikke vælges som valgfri event.

Læs mere om vores hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Fodtennis med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Læs mere