fbpx

KRIG UDEN BLÅ MÆRKER

Laser Games

Laser Games, eller Laser Tag som det populært hedder, er det perfekte spil til at få adrenalinen og pulsen op i gear, uden smerterne involveret i så mange aktive skydespil. Dette gør det perfekt til alle aldre, og alle arrangementer, om det er børnefødselsdagen, firmaarrangementer, SFO’en, institutionen eller festen med nogle gravide veninder som pludselig ikke kunne spille paintball, er det en både sjov og ufarlig løsning. Banen er 875 kvm (eller 700 m2 på udendørsbanen) så man får løbet godt, samtidig med at de oppustelige værn skaber en udfordrende bane der tvinger en til at bevæge sig rundt for at skyde hele modstanderholdet først. De eneste to ting I skal have med på banen er geværet og et trådløst headband, og for de rigtig rutinerede er der en lille skærm på geværet hvor man kan følge med i hvor mange man har dræbt, hvor mange gange man er død, hvor mange skud man har tilbage, og endda også et sejt kodenavn. Derved kan alle, uanset størrelse og gørelse følge med, og bruge udstyret. Dog kan geværende være en smule tunge for børn under 7 år. Man kan spille op til 20 personer på en bane samtidig, hvis man er flere, kan vi køre en turnering eller lade enkelte folk tage et hvil imens de andre spiller videre (et spil tager ca. 5-8 minutter, så der er masser af tid til at komme på banen igen. Derudover tilbyder vi både en bane indenfor og to udenfor. Så om I skal have en live Counter Strike-turnering, børnene skal simulere Fortnite, eller om I bare godt kunne tænke jer en super sjov dag med masser af leg, så er vores Laser Games garanteret noget for jer!

Prøv Laser Games + 1 valgfri aktivitet*

  • 325,- pr. person (min. betaling af 10 deltagere)
2 timer
6-66 pers.
Inde- /udendørs

Priser

Pakken indeholder

  • 24 styks Laserguns (vi garanterer altid 20 funktionelle Laser Games guns)
  • 2 timers varighed med 1 times Laser Games og 1 times event*.
  • Røgmaskine og musik på banen (kun indendørsbanen).
  • Egen oplevelsesvært som guider og instruerer.
  • Lån af camo-kedeldragt på hvis ønsket
  • Mulighed for turnering hvis i ankommer 21 personer eller flere. 
  • OBS. Vælg enten udendørsbanen på 700m2* eller indendørsbane på 874 m2 (skal forudbestilles).
    *Udendørsbanen kan blive 1400m2, hvis ingen andre gæster har booket banen. Dette kan dog først afgøres på dagen imellem jer og jeres oplevelsesvært.  

Inspiration til andre kombinationer

Mange af vores gæster vælger at kombinere deres event med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Vi holdt 13-års fødselsdag for 10 drenge og havde en rigtig god oplevelse. Både overdimensioneret bordfodbold og laser-tag var et stort hit – og Dominik der var vores coach var helt fantastisk med drengene. Han var tålmodig og pædagogisk – og gav alle drengene (og forældrene) en super oplevelse.
Alletiders drengefødselsdag og super coach

Læs mere