KRIG UDEN BLÅ MÆRKER

Laser Games

Laser Games – også kendt som Laser Tag, laserskydning eller bare laser – er et sjovt og ufarligt skydespil, som er perfekt til polterabends, firmaarrangementer, børnefødselsdage, skoler, SFO’er og lignende. Her dyster I mod hinanden i to hold på en særlig Laser Games-bane. Banen er 900m2 og har oppustelige værn, som tydeligt markerer spillearealet.

Inden kampen går i gang, får alle deltagere udleveret lasergevær og dragt, hvis dette ønskes. På selve laserudstyret kan I holde øje med, hvor mange liv, magasiner og skud I har tilbage. Hvis du rammer en modstander – eller selv bliver ramt – indikeres dette med lyd og blinkende lys.

Vi registrerer forskellige skydedata, så I kan sammenligne jeres heltemod og se, hvem der står tilbage som den ultimative vinder, når slaget er overstået.

I kan spille 20 personer på banen ad gangen. Og op til 30, hvis I spiller laserturnering. Alle hold får deres egen bane med røgmaskiner og en personlig instruktør, der giver jer en grundig instruktion i laserspillet.

Der er ingen aldersbegrænsning i Laser Games, hvilket gør det til et godt alternativ til paintball. Vi anbefaler dog, at børn minimum skal være syv år, da udstyret kan være tungt at bære rundt på.
Lasergames fra 325,- pr. person

  • Varighed: 2 timer (OBS. 1 times lasergames + 1 time event)
  • 20 styks Laserguns
  • Indendørs
  • Røgmaskiner og musik på banen
  • Med egen oplevelsesvært som guider og instruerer
  • Op til 30 personer ved turnering
  • Rabat ved store grupper

FAQ

 

Tusind tak

Tusind tak til Stig for at give mig og min lille bror en mindeværdig fødselsdag sammen med alle hans klassekamerater! Kan klart ambefales til ALLE! Det er en bonus hvis man har spillet CS-GO eller PUBG!

Teamarrangement

Vi havde teamarrangement hos jer og spillede lasergame, og vi havde en fest uden lige. Det kan kun anbefales

Seans 9-års drengefødselsdag hos Paintball Arena

Efter halvanden time i hallen med fuld knald på, fik jeg dem ind for at fylde lidt energi på dem med mad og drikke, for næste aktivitet var en time på laserbanen. Det var simpelthen så stort et hit. Alle drengene elskede det. Og de havde ikke lyst til at stoppe. For hvert nyt spil, blev de bedre og bedre, og pludselig gik de meget op i hvor mange point de kunne få… Det er ikke sidste gang vi skal derud, for hold da fest hvor havde de det bare fedt!

Indlevende personale og sjove udfordringer!

Jeg var derinde med mit arbejde til en “kontordag”, hvor hele kontoret skulle rystes sammen i forskellige lege.
Vi kom både igennem Sumostafet, menneskelig bordfodbold, Laser Games og meget mere.
Det var en fantastisk sjov dag, og instruktørerne var virkelig sjove og indlevende, og man kunne mærke, at de kunne lide deres arbejde!

Amazing staff and amazing time

I went to Copenhagen Paintball Arena with my family. It was one of the most fun experiences of my life!! The staff was amazing, this wonderful danish blonde girl talked to us for a long time, I don’t remember her name but she said she was in the army, which we found very interesting!! She played with the children and offered us great advice about the city. All together we went to Laser Games with the kids and they loved that too! I will definitely will come back

11-åriges fødselsdagsfest

Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeotyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdledere.

Super sjovt!

Det var en rigtig god polterabend vi havde. Vi blev budt velkommen, instrueret og fik så ellers lov til at gå i krig med Lasertag og Menneskelig Bordfodbold. Bestemt at besøg værd igen. Ydermere var priserne yderst retfærdige.

Really good service

Really good service – i called them multiple times with questions and changes and they were helpfull and didn’t mind at all. Laser tag and human fodball was great!

Lasergame was really really fun

Lasergame was really really fun. Sumo relay was hilarious. Adam, our guide, was the best 🙂

Kæmpe god oplevelse!

Havde min bedste ven på polterabend hvor vi lavede klatrestafet og lasergames. Ydermere havde vi grill selv hvor maden var meget bedre end forventet! Vi var så heldige vi havde Kalinka som instruktør på klatrestafetten som virkeligt havde styr på sine sager og var ekstremt kompetent og elskelig! Jeg kan kun anbefale stedet!

Perfekt til polterabend!

Perfekt til polterabend!
Vi var 17 piger som både legede laserkrig, rodeoridning og høvdingebold – og det hele var til UG!
Personalet er søde, hjælpsomme og meget overbærende 🙂
Vi kan bestemt anbefale det til andre!

Laser attack til Polterabend

Fantastisk sted. Mange forskellige faciliteter at vælge i mellem.
Helt oplagt til polterabend!
Vi var 10 piger og havde en rigtig sjov dag derude.

Virkelig sjovt!

Vi prøvede Laser Games, hvilket var mega sjovt. Personalet var søde, venlige og hjælpsomme hele vejen igennem. Fleksible ifht deltagerantal, som ændrede sig undervejs. God instruktør.

Supergode aktiviteter

18 blå mandag-drenge var topunderholdt i 2 timer. Laser Games og Human Football havde de valgt.
Der er masser af valgmuligheder.
Alt foregår med instruktør.

Fantastisk

Dejligt “blå mandag”-arrangement der blev lavet. Virkelig sjovt at spille lasertag og ekstra aktivitet. Paintball Arena kan helt klart anbefales!

Laser action

Laser action var virkelig sjovt, (selv for folk der ik nødvendigvis er til så meget sport og motion) alle 10 kvinder på vores 2 hold levede sig helt ind i det, skraldgrinede og vi var helt færdige for energi efter 1 times laser krig. Kan kun anbefales og jeg skal prøve det igen ihvertfald.

Book en tid!