KRIG UDEN BLÅ MÆRKER

Laser Games

Laser Games, eller Laser Tag som det populært hedder, er det perfekte spil til at få adrenalinen og pulsen op i gear, uden smerterne involveret i så mange aktive skydespil. Dette gør det perfekt til alle aldre, og alle arrangementer, om det er børnefødselsdagen, firmaarrangementer, SFO’en, institutionen eller festen med nogle gravide veninder som pludselig ikke kunne spille paintball, er det en både sjov og ufarlig løsning.

Banen er 875 kvm (eller 700 m2 på udendørsbanen) så man får løbet godt, samtidig med at de oppustelige værn skaber en udfordrende bane der tvinger en til at bevæge sig rundt for at skyde hele modstanderholdet først. 

De eneste to ting I skal have med på banen er geværet og et trådløst headband, og for de rigtig rutinerede er der en lille skærm på geværet hvor man kan følge med i hvor mange man har dræbt, hvor mange gange man er død, hvor mange skud man har tilbage, og endda også et sejt kodenavn. Derved kan alle, uanset størrelse og gørelse følge med, og bruge udstyret. Dog kan geværende være en smule tunge for børn under 7 år. 

Man kan spille op til 20 personer på en bane samtidig, hvis man er flere, kan vi køre en turnering eller lade enkelte folk tage et hvil imens de andre spiller videre (et spil tager ca. 5-8 minutter, så der er masser af tid til at komme på banen igen. Derudover tilbyder vi både en bane indenfor og to udenfor. 

Så om I skal have en live Counter Strike-turnering, børnene skal simulere Fortnite, eller om I bare godt kunne tænke jer en super sjov dag med masser af leg, så er vores Laser Games garanteret noget for jer!

 

Prøv Laser Games + 1 valgfri aktivitet*

  • 325,- pr. person (min. betaling af 10 deltagere)
                       
2 timer      6 – 66 pers. Inde eller ude     Priser

 

*Vælg imellem følgende indendørs events:

 

Pakken indeholder

  • 24 styks Laserguns (vi garanterer altid 20 funktionelle Laser Games guns)
  • 2 timers varighed med 1 times Laser Games og 1 times event*.
  • Røgmaskine og musik på banen (kun indendørsbanen).
  • Egen oplevelsesvært som guider og instruerer.
  • Lån af camo-kedeldragt på hvis ønsket
  • Mulighed for turnering hvis i ankommer 21 personer eller flere. 
  • OBS. Vælg enten udendørsbanen på 700m2* eller indendørsbane på 874 m2 (skal forudbestilles).
    *Udendørsbanen kan blive 1400m2, hvis ingen andre gæster har booket banen. Dette kan dog først afgøres på dagen imellem jer og jeres oplevelsesvært.  

Inspiration til andre kombinationer

Mange af vores gæster vælger at kombinere deres event med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

 

Priser

FAQ

 

Alletiders drengefødselsdag og super coach

Vi holdt 13-års fødselsdag for 10 drenge og havde en rigtig god oplevelse. Både overdimensioneret bordfodbold og laser-tag var et stort hit – og Dominik der var vores coach var helt fantastisk med drengene. Han var tålmodig og pædagogisk – og gav alle drengene (og forældrene) en super oplevelse.

Tusind tak

Tusind tak til Stig for at give mig og min lille bror en mindeværdig fødselsdag sammen med alle hans klassekamerater! Kan klart ambefales til ALLE! Det er en bonus hvis man har spillet CS-GO eller PUBG!

Teamarrangement

Vi havde teamarrangement hos jer og spillede lasergame, og vi havde en fest uden lige. Det kan kun anbefales

Seans 9-års drengefødselsdag hos Paintball Arena

Efter halvanden time i hallen med fuld knald på, fik jeg dem ind for at fylde lidt energi på dem med mad og drikke, for næste aktivitet var en time på laserbanen. Det var simpelthen så stort et hit. Alle drengene elskede det. Og de havde ikke lyst til at stoppe. For hvert nyt spil, blev de bedre og bedre, og pludselig gik de meget op i hvor mange point de kunne få… Det er ikke sidste gang vi skal derud, for hold da fest hvor havde de det bare fedt!

Indlevende personale og sjove udfordringer!

Jeg var derinde med mit arbejde til en “kontordag”, hvor hele kontoret skulle rystes sammen i forskellige lege.
Vi kom både igennem Sumostafet, menneskelig bordfodbold, Laser Games og meget mere.
Det var en fantastisk sjov dag, og instruktørerne var virkelig sjove og indlevende, og man kunne mærke, at de kunne lide deres arbejde!

Amazing staff and amazing time

I went to Copenhagen Paintball Arena with my family. It was one of the most fun experiences of my life!! The staff was amazing, this wonderful danish blonde girl talked to us for a long time, I don’t remember her name but she said she was in the army, which we found very interesting!! She played with the children and offered us great advice about the city. All together we went to Laser Games with the kids and they loved that too! I will definitely will come back

11-åriges fødselsdagsfest

Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeotyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdledere.

Super sjovt!

Det var en rigtig god polterabend vi havde. Vi blev budt velkommen, instrueret og fik så ellers lov til at gå i krig med Lasertag og Menneskelig Bordfodbold. Bestemt at besøg værd igen. Ydermere var priserne yderst retfærdige.

Really good service

Really good service – i called them multiple times with questions and changes and they were helpfull and didn’t mind at all. Laser tag and human fodball was great!

Lasergame was really really fun

Lasergame was really really fun. Sumo relay was hilarious. Adam, our guide, was the best 🙂

Kæmpe god oplevelse!

Havde min bedste ven på polterabend hvor vi lavede klatrestafet og lasergames. Ydermere havde vi grill selv hvor maden var meget bedre end forventet! Vi var så heldige vi havde Kalinka som instruktør på klatrestafetten som virkeligt havde styr på sine sager og var ekstremt kompetent og elskelig! Jeg kan kun anbefale stedet!

Perfekt til polterabend!

Perfekt til polterabend!
Vi var 17 piger som både legede laserkrig, rodeoridning og høvdingebold – og det hele var til UG!
Personalet er søde, hjælpsomme og meget overbærende 🙂
Vi kan bestemt anbefale det til andre!

Laser attack til Polterabend

Fantastisk sted. Mange forskellige faciliteter at vælge i mellem.
Helt oplagt til polterabend!
Vi var 10 piger og havde en rigtig sjov dag derude.

Virkelig sjovt!

Vi prøvede Laser Games, hvilket var mega sjovt. Personalet var søde, venlige og hjælpsomme hele vejen igennem. Fleksible ifht deltagerantal, som ændrede sig undervejs. God instruktør.

Supergode aktiviteter

18 blå mandag-drenge var topunderholdt i 2 timer. Laser Games og Human Football havde de valgt.
Der er masser af valgmuligheder.
Alt foregår med instruktør.

Fantastisk

Dejligt “blå mandag”-arrangement der blev lavet. Virkelig sjovt at spille lasertag og ekstra aktivitet. Paintball Arena kan helt klart anbefales!

Laser action

Laser action var virkelig sjovt, (selv for folk der ik nødvendigvis er til så meget sport og motion) alle 10 kvinder på vores 2 hold levede sig helt ind i det, skraldgrinede og vi var helt færdige for energi efter 1 times laser krig. Kan kun anbefales og jeg skal prøve det igen ihvertfald.

Book!