TEAMBUILDING PÅ AMAGER

KLATRESTAFET

Vores klatrestafet er en konkurrencepræget teambuilding event, hvor hele holdet bliver udfordret både fysisk og mentalt. Dog ikke mere end at alle i firmaet kan være med.

Klatrebanen er udviklet specielt til holddyst og teambuilding. Og med to meter i højden og hele otte forskellige forhindringer, kræver det både god indbyrdes kommunikation, samarbejde og tillid for at gennemføre succesfuldt.

Helt konkret dyster I 2-4 hold mod hinanden med op til 6 på hvert hold. I kan være op til 24 deltagere og står selv for at lægge den rigtige taktik og strategi for at nå først over målstregen. Inden da sørger vores uddannede klatreinstruktører for en grundig instruktion, så alle deltagere kommer trygt igennem klatrebanen.

Hvis I vælger at teambuilde med en klatrestafet, er I garanteret god underholdning, masser af smil og et styrket sammenhold internt i firmaet.

Arrangementet varer to timer og inkluderer leje af klatre- og sikkerhedsudstyr. Det hele foregår på vores klatrebane centralt i København ved B&W-hallen på Refshaleøen, Amager. I skal minimum være otte deltagere og kan maksimalt være 24 deltagere.
Klatring fra 325,- pr. person

Priser

 

Super service

Vi holdt personalearrangement lørdag den 9. februar hos Paintball Arena. Vi havde bestilt tre timer med henholdsvis Sumobrydning, Sumostafet og Gladiatorkamp. Johan som der var vores vært gav helt fantastisk service

Fakta, Firmaarrangement

Polterabend med klatrestafet

Vi havde booket klatrestafet til et polterabend, og den var en kæmpe succes! Banen var udfordrende nok til at man skal yde en god indsats for at komme igennem, men alle klarede at være med. Vi var meget godt tilfredse med vores instruktør, Anders, som hurtigt og godt forklarede tingene for os.

Polterabend

Sjov dag med virkelig søde og fleksible værter – bruden var så glad! Vi prøvede sumobrydning og klatrestafet og var både underholdt og udfordret.

Kæmpe god oplevelse!

Havde min bedste ven på polterabend hvor vi lavede klatrestafet og lasergames. Ydermere havde vi grill selv hvor maden var meget bedre end forventet! Vi var så heldige vi havde Kalinka som instruktør på klatrestafetten som virkeligt havde styr på sine sager og var ekstremt kompetent og elskelig! Jeg kan kun anbefale stedet!

Klatrestafet hos Paintball Arena

Vi var en afdeling afsted til et hyggeligt afdelingsarrangement, og begejstringen var stor! Alle deltagere syntes det var en super sjov oplevelse, og roste instruktøren! Det kan varmt anbefales!

Firma-tur

Vildt grineren klatre-stafet og rigtig god instruktør, der virkelig virkede som om han gad os. Kan klart anbefales.

Polterabend

Sjov dag med virkelig søde og fleksible instruktører – bruden var så glad! Vi prøvede sumobrydning og klatrestafet og var både underholdt og udfordret.

Book en tid!