fbpx

TEAMBUILDING MED KLATRING PÅ AMAGER

KLATRESTAFETTEN

Vores klatrestafet er en konkurrencepræget teambuilding event, hvor hele holdet bliver udfordret både fysisk og mentalt. Dog ikke mere end at alle i firmaet kan være med.

Klatrebanen er udviklet specielt til holddyst og teambuilding. Og med to meter i højden og hele otte forskellige forhindringer, kræver det både god indbyrdes kommunikation, samarbejde og tillid for at gennemføre succesfuldt.

Helt konkret dyster I 2-4 hold mod hinanden med op til 6 på hvert hold. I kan være op til 24 deltagere og står selv for at lægge den rigtige taktik og strategi for at nå først over målstregen. Inden da sørger vores uddannede klatreinstruktører for en grundig instruktion, så alle deltagere kommer trygt igennem klatrebanen.

Hvis I vælger at teambuilde med en klatrestafet, er I garanteret god underholdning, masser af smil og et styrket sammenhold internt i firmaet.

Arrangementet varer to timer og inkluderer leje af klatre- og sikkerhedsudstyr. Det hele foregår på vores klatrebane centralt i København ved B&W-hallen på Refshaleøen, Amager. Man betaler for minimum være 10 deltagere og kan maksimalt være 24 deltagere på banen samtidig. Klatrestafet foregår udendørs.

KLATRESTAFET

OBS: Junior- & institutionspris kan ikke benyttes om lørdagen.

Pris pr. person 375 DKK.
Pris pr. person (juniorpris 13-15 år) 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers klatrestafet) 2 timer

KLATRESTAFET + 1 EVENTS

Kombiner Klatrestafet med en af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

OBS: Junior- & institutionspris kan ikke benyttes om lørdagen.

Pris pr. person 450 DKK.
Pris pr. person (juniorpris 13-15 år) 325 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers klatrestafet + 1 times event) 3 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Se vores andre hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Klatrestafet med en anden hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Klatrestafet hos Paintball Arena Vi var en afdeling afsted til et hyggeligt afdelingsarrangement, og begejstringen var stor! Alle deltagere syntes det var en super sjov oplevelse, og roste instruktøren! Det kan varmt anbefales!
Klatrestafet hos Paintball Arena

Læs mere