TEAMBUILDING PÅ AMAGER

KLATRESTAFET

Vores klatrestafet er en konkurrencepræget teambuilding event, hvor hele holdet bliver udfordret både fysisk og mentalt. Dog ikke mere end at alle i firmaet kan være med.

Klatrebanen er udviklet specielt til holddyst og teambuilding. Og med to meter i højden og hele otte forskellige forhindringer, kræver det både god indbyrdes kommunikation, samarbejde og tillid for at gennemføre succesfuldt.

Helt konkret dyster I 2-4 hold mod hinanden med op til 6 på hvert hold. I kan være op til 24 deltagere og står selv for at lægge den rigtige taktik og strategi for at nå først over målstregen. Inden da sørger vores uddannede klatreinstruktører for en grundig instruktion, så alle deltagere kommer trygt igennem klatrebanen.

Hvis I vælger at teambuilde med en klatrestafet, er I garanteret god underholdning, masser af smil og et styrket sammenhold internt i firmaet.

Arrangementet varer to timer og inkluderer leje af klatre- og sikkerhedsudstyr. Det hele foregår på vores klatrebane centralt i København ved B&W-hallen på Refshaleøen, Amager. I skal minimum være otte deltagere og kan maksimalt være 24 deltagere.
Klatring fra 300,- pr. person

Se priser

Book en tid!