Real life Hunger Games

Bowcombat

Bow Combat, også kendt som Archery Tag eller Archery Attack, er perfekt til jer der gerne vil ud til en fantastisk dag med sjov og ballade, uden alle de blå mærker paintball efterlader. Kom ud og udkæmp jeres eget Hunger Games, når to hold, af hver max 10 spillere, kæmper mod hinanden. 

Men husk at lægge strategi, for I har et begrænset antal pile, og alt efter hvor gode jeres modstandere er, kan det være at I må ofre en spiller for at hente nogle pile tilbage til jer. 

Måske ved du allerede at du er den fødte Legolas, eller har trænet bueskydning ligeså længe som Katniss Everdeen. Så er det nok dig der får lov til at genoplive jeres hold, ved at ramme spiltavlen på midten af banen, eller saml nok point ved at lave en Robin Hood og gribe pilen tilegnet dig, direkte i luften. 

Bow Combat bliver spillet med bue og pil, hvor alle pile har en skumbold forenden, så ingen kommer til skade. Selvfølgelig sørger vi stadigvæk for masker til alle, og arm guards til dem der kunne tænke sig det, så alting forløber uden skader. 

Vores 1800m2 udendørs areal kan have op til 2 spil på en gang, men er i heldige, har i hele området til jer selv. Her kan i løbe rundt imellem forskellige forhindringer for at gemme jer, og måske endda komme bag fjendens linjer og skyde det andet hold bagfra, eller stjæle deres pile. 

På dagen for arrangementet kan det arrangeres at afholde Bow Combat indenfor pga. vind og vejr, givet at der er plads på vores laser bane. 

Kom ud til børnefødselsdagen, firmafesten eller måske en polterabend, og så sørger vi for at i nok skal få det sjovt. Bare husk at vi anbefaler alle deltagere til at være ældre end 10 år, da buerne ellers kan være for tunge at bruge i en hel time. 

OBS: Bowcombat kan prøves fra 1. februar 2020.

Bowcombat + 1 valgfri aktivitet*

  • 325,- pr. person (min. betaling af 10 deltagere)
  • 300,- pr. efterfølgende deltager over 10 stk.

Priseksempel ved 12 voksne: 3850 kr. inkl. moms

*Vælg imellem følgende indendørs events: Sumobrydning, Sumostafet, Rodeotyr, Human Football, Gladiatorkamp, Høvdingebold, Fodtennis, Fodbolddart, Fodboldpool, Game Room eller en times teambuilding.

                    
2 Timer     10 -22 pers.Inde- /udendørs    Priser

 

 

Book en tid!