Real life Hunger Games

Bow Combat

Bow Combat, også kendt som Archery Tag eller Archery Attack, er perfekt til jer der gerne vil ud til en fantastisk dag med sjov og ballade, uden alle de blå mærker paintball efterlader. Kom ud og udkæmp jeres eget Hunger Games, når to hold, af hver max 10 spillere, kæmper mod hinanden. 

Men husk at lægge strategi, for I har et begrænset antal pile, og alt efter hvor gode jeres modstandere er, kan det være at I må ofre en spiller for at hente nogle pile tilbage til jer. 

Måske ved du allerede at du er den fødte Legolas, eller har trænet bueskydning ligeså længe som Katniss Everdeen. Så er det nok dig der får lov til at genoplive jeres hold, ved at ramme spiltavlen på midten af banen, eller saml nok point ved at lave en Robin Hood og gribe pilen tilegnet dig, direkte i luften. 

Bow Combat bliver spillet med bue og pil, hvor alle pile har en skumbold forenden, så ingen kommer til skade. Selvfølgelig sørger vi stadigvæk for masker til alle, og arm guards til dem der kunne tænke sig det, så alting forløber uden skader. 

Vores 1800m2 udendørs areal kan have op til 2 spil på en gang, men er i heldige, har i hele området til jer selv. Her kan i løbe rundt imellem forskellige forhindringer for at gemme jer, og måske endda komme bag fjendens linjer og skyde det andet hold bagfra, eller stjæle deres pile. 

Kom ud til børnefødselsdagen, firmafesten eller måske en polterabend, og så sørger vi for at i nok skal få det sjovt. Bare husk at vi anbefaler alle deltagere til at være ældre end 10 år, da buerne ellers kan være for tunge at bruge i en hel time. 

Bemærk: Om lørdagen er Bow Combat altid udendørs, dog kan der på dagen arrangeres at afholde Bow Combat indenfor pga. vind og vejr, såfremt der er plads på vores indendørs laser bane. Er indendørsbanen ej ledig, vil man I blive tilbudt et event indendørs, som er ledigt på dagen. Alle andre dage kan Bow Combat vælges indendørs på vores Laser Games bane.

 

Prøv Bow Combat + 1 valgfri aktivitet*

  • 325,- pr. person (min. betaling af 10 deltagere)
  • 300,- pr. efterfølgende deltager over 10 stk.

Priseksempel ved 12 voksne: 3850 kr. inkl. moms

                    
2 timer     6-24 pers.Inde- /udendørs    Priser

 

*Vælg imellem følgende indendørs events:

 

Inspiration til andre tilkøb

Mange af vores gæster vælger at kombinere Bow Combat med en anden hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

 

Book!