TILBAGE TIL SKOLEGÅRDEN

HØVDINGEBOLD

Du kender det fra folkeskolen. Og nu er holdspillet over dem alle endelig kommet på programmet hos Paintball Arena. Endda i en ny og forbedret udgave!

På den oppustelige bane får høvdingebold nemlig nyt liv. Og det er sjovere end nogensinde før. Reglerne er enkle: Ram eller bliv ramt. Sidste mand på banen tager sejren til holdet.

Alle hold får tildelt en personlig instruktør, som aktivt fungerer som træner og dommer. I kan deltage op til 16 spillere på samme tid. Hvis I er flere, laver vi en høvdingeboldturnering.
Spil høvdingebold fra 125,- pr. person.


Jeg vil klart anbefale Paintball Arena!

Sidste år spillede vi paintball hos dem og hold k*ft det var sjovt. De var gode til hele tiden af lave spillet anderledes så vi hele tiden kunne grine. I søndags spillede vi Høvdingebold (familie og venner) og vi fik lov at spille i deres sumodragter og der var meget mere grin end spil! Vi fik den sjoveste søndag og vi fik trænet vores lattermuskler ?? – jeg vil helt klart anbefale alle at kigge forbi Paintball Arena!! Vi har i hvert fald haft gode og sjove oplevelser der! Tak til Signe der var vores vært, hun var helt fantastisk til at film og tage billeder + at underholde os og hjælpe os til en sjov dag ! Tak ??

Perfekt til polterabend!

Perfekt til polterabend!
Vi var 17 piger som både legede laserkrig, rodeoridning og høvdingebold – og det hele var til UG!
Personalet er søde, hjælpsomme og meget overbærende 🙂
Vi kan bestemt anbefale det til andre!

Fedt sted og imødekommende personale

Fedt sted og imødekommende personale. På dagen spillede vi høvdingebold og paintball, og der var ikke noget at sætte en finger på!

Book en tid!