fbpx

LØB SUMO, LØB

SUMOSTAFET

Sumostafet er en underholdende, fysisk krævende aktivitet, hvor I dyster i hold om at komme først over målstregen. Selve aktiviteten foregår som et stafetløb på en særligt designet forhindringsbane. Men der er et lille twist.

Hver deltager er nemlig iklædt en stor og luftig sumodragt, som ikke ligefrem gør livet lettere. Til gengæld gør den det markant sjovere for både dig og dem, der kigger på.

Nøjagtig ligesom i sumobrydningens ædle kunst er balance, præcision og hurtighed nøgleordene i denne disciplin. Som sumo-stafetløber skal du fx både rulle, dukke og balancere, når du forcerer hen over, rundt om og under strategisk placerede forhindringer.

Med andre ord: Der er garanti for, at det bliver ømt og yndigt at se på.

3 EVENTS

Kombiner tre af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 350 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (3 timers event) 3 timer

2 EVENTS

Kombiner to af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers event) 2 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Læs mere om ekstra events:

Læs mere om vores hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Sumostafet med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Vi havde en super hyggelig lørdag, hvor at vi havde bestilt én times Laser Games og én times Sumostafet. Vores vært Adam var super cool.
Kanon lørdag med vennerne

Læs mere