LØB SUMO, LØB

SUMOSTAFET

Sumostafet er en underholdende, fysisk krævende aktivitet, hvor I dyster i hold om at komme først over målstregen. Selve aktiviteten foregår som et stafetløb på en særligt designet forhindringsbane. Men der er et lille twist.

Hver deltager er nemlig iklædt en stor og luftig sumodragt, som ikke ligefrem gør livet lettere. Til gengæld gør den det markant sjovere for både dig og dem, der kigger på.

Nøjagtig ligesom i sumobrydningens ædle kunst er balance, præcision og hurtighed nøgleordene i denne disciplin. Som sumo-stafetløber skal du fx både rulle, dukke og balancere, når du forcerer hen over, rundt om og under strategisk placerede forhindringer.

Med andre ord: Der er garanti for, at det bliver ømt og yndigt at se på.
Sumo stafetløb fra 125,- pr. person.


Indlevende personale og sjove udfordringer!

Jeg var derinde med mit arbejde til en “kontordag”, hvor hele kontoret skulle rystes sammen i forskellige lege.
Vi kom både igennem Sumostafet, menneskelig bordfodbold, Laser Games og meget mere.
Det var en fantastisk sjov dag, og instruktørerne var virkelig sjove og indlevende, og man kunne mærke, at de kunne lide deres arbejde!

Kanon lørdag med vennerne

Vi havde en super hyggelig lørdag, hvor at vi havde bestilt én times Laser Games og én times Sumostafet. Vores vært Adam var super cool.

Lasergame was really really fun

Lasergame was really really fun. Sumo relay was hilarious. Adam, our guide, was the best 🙂

Fantastisk sjovt!

Super sjov polterabend! Sumostafet, Rodeotyr og ‘pølse’-bryde-kamp (Gladiatorkamp)! Instruktøren (Mark?) var sjov og nærværende! Kæmpe ros til hele stedet!

Som altid en fornøjelse

Igen var det en fornøjelse at komme ud og holde arrangement hos jer! Frisk personale der er serviceminded og kreative. Vi blev færdige før tid ved sumo stafet, men i fik hurtigt lavet banen mere udfordrende så vi kunne prøve en omgang mere! Super god stemning og alt i alt en god oplevelse igen!

Book en tid!