REAL-LIFE BORDFODBOLD

HUMAN FOOTBALL

Human Football er en sjov holdaktivitet, hvor alle kan spille med – uden at skulle være det store boldgeni. Selve aktiviteten kan beskrives som menneskelig bordfodbold eller måske rettere bordfodbold med mennesker.

Til at starte med bliver I delt op i to hold, som begge skal finde deres positioner på banen. Der vil være én målmand til hvert hold og adskillige markspillere, som er tvunget til være på samme linje og holde fast i den samme horisontale stang – og I er dermed nødt til at være 100 procent koordinerede for at score og aflevere bolden.

Det betyder også, at Human Football kræver samarbejde på højeste niveau. På tværs af hele holdet. Når det lykkes, kan I med rette juble som de professionelle. Og når I fejler, er det hylende morsomt for både medspillere, modspillere og publikum.

Der kan være 12 deltagere på banen ad gangen. Hvis I er flere, laver vi en turnering. Vores dommer sørger for en fair kamp, og er ikke bleg for at uddele hverken gule eller røde kort. Egner sig ikke til børn under ti år. Human Football fra 125,- pr. person

Se priser

Book en tid!