fbpx

REAL-LIFE BORDFODBOLD

HUMAN FOOTBALL

Human Football er en sjov holdaktivitet, hvor alle kan spille med – uden at skulle være det store boldgeni. Selve aktiviteten kan beskrives som menneskelig bordfodbold eller måske rettere bordfodbold med mennesker.

Til at starte med bliver I delt op i to hold, som begge skal finde deres positioner på banen. Der vil være én målmand til hvert hold og adskillige markspillere, som er tvunget til være på samme linje og holde fast i den samme horisontale stang – og I er dermed nødt til at være 100 procent koordinerede for at score og aflevere bolden.

Det betyder også, at Human Football kræver samarbejde på højeste niveau. På tværs af hele holdet. Når det lykkes, kan I med rette juble som de professionelle. Og når I fejler, er det hylende morsomt for både medspillere, modspillere og publikum.

Der kan være 12 deltagere på banen ad gangen. Hvis I er flere, laver vi en turnering. Vores dommer sørger for en fair kamp, og er ikke bleg for at uddele hverken gule eller røde kort. Egner sig ikke til børn under ti år.

3 EVENTS

Kombiner tre af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 350 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (3 timers event) 3 timer

2 EVENTS

Kombiner to af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers event) 2 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Læs mere om ekstra events:

Læs mere om vores hovedaktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Human Football med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Vi var et polterabend hold på 12 kvinder og vi havde booket tre aktiviteter hos Paintball Arena. Det var en fantastisk oplevelse, de var søde og imødekomne og grundet dårlig ryg, en øm fod, en baby m.v. fik vi lov at vælge nogle andre aktiviteter end booket, og undervejs fik vi lov at prøve flere aktiviteter end vi havde betalt for. Personalet var så venlige og afslappede og gav vores arrangement en super stemning. Jeg kan især anbefale Human Football, det var simpelthen sååå sjovt!
Fantastisk sted og personale!

Læs mere