REAL-LIFE BORDFODBOLD

HUMAN FOOTBALL

Human Football er en sjov holdaktivitet, hvor alle kan spille med – uden at skulle være det store boldgeni. Selve aktiviteten kan beskrives som menneskelig bordfodbold eller måske rettere bordfodbold med mennesker.

Til at starte med bliver I delt op i to hold, som begge skal finde deres positioner på banen. Der vil være én målmand til hvert hold og adskillige markspillere, som er tvunget til være på samme linje og holde fast i den samme horisontale stang – og I er dermed nødt til at være 100 procent koordinerede for at score og aflevere bolden.

Det betyder også, at Human Football kræver samarbejde på højeste niveau. På tværs af hele holdet. Når det lykkes, kan I med rette juble som de professionelle. Og når I fejler, er det hylende morsomt for både medspillere, modspillere og publikum.

Der kan være 12 deltagere på banen ad gangen. Hvis I er flere, laver vi en turnering. Vores dommer sørger for en fair kamp, og er ikke bleg for at uddele hverken gule eller røde kort. Egner sig ikke til børn under ti år. Human Football fra 125,- pr. person

Se priser

11-åriges fødselsdagsfest

Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeotyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdledere.

Super sjovt!

Det var en rigtig god polterabend vi havde. Vi blev budt velkommen, instrueret og fik så ellers lov til at gå i krig med Lasertag og Menneskelig Bordfodbold. Bestemt at besøg værd igen. Ydermere var priserne yderst retfærdige.

Really good service

Really good service – i called them multiple times with questions and changes and they were helpfull and didn’t mind at all. Laser tag and human fodball was great!

Supergode aktiviteter

18 blå mandag-drenge var topunderholdt i 2 timer. Laser Games og Human Football havde de valgt.
Der er masser af valgmuligheder.
Alt foregår med instruktør.

Fantastisk sted og personale!

Vi var et polterabend hold på 12 kvinder og vi havde booket tre aktiviteter hos Paintball Arena.
Det var en fantastisk oplevelse, de var søde og imødekomne og grundet dårlig ryg, en øm fod, en baby m.v. fik vi lov at vælge nogle andre aktiviteter end booket, og undervejs fik vi lov at prøve flere aktiviteter end vi havde betalt for.
Personalet var så venlige og afslappede og gav vores arrangement en super stemning.
Jeg kan især anbefale Human Football, det var simpelthen sååå sjovt!

Book en tid!