REAL-LIFE BORDFODBOLD

HUMAN FOOTBALL

Human Football er en sjov holdaktivitet, hvor alle kan spille med – uden at skulle være det store boldgeni. Selve aktiviteten kan beskrives som menneskelig bordfodbold eller måske rettere bordfodbold med mennesker.

Til at starte med bliver I delt op i to hold, som begge skal finde deres positioner på banen. Der vil være én målmand til hvert hold og adskillige markspillere, som er tvunget til være på samme linje og holde fast i den samme horisontale stang – og I er dermed nødt til at være 100 procent koordinerede for at score og aflevere bolden.

Det betyder også, at Human Football kræver samarbejde på højeste niveau. På tværs af hele holdet. Når det lykkes, kan I med rette juble som de professionelle. Og når I fejler, er det hylende morsomt for både medspillere, modspillere og publikum.

Der kan være 12 deltagere på banen ad gangen. Hvis I er flere, laver vi en turnering. Vores dommer sørger for en fair kamp, og er ikke bleg for at uddele hverken gule eller røde kort. Egner sig ikke til børn under ti år. Human Football fra 125,- pr. person

Priser


Great hen do activity

We visited Copenhagen in May for my friend’s hen do and we had such a blast at the paintball arena! We had booked 3 activities which would last 3 hours and we loved every minute. Our guide Sven was great fun and so helpful. The best activity for us was the human football table, as we were all able to play at the same time and it really fed our competitive side.
I’d definitely recommend the indoor activities for large groups looking for a good team building activity to make their visit to Copenhagen even more enjoyable and active!

Indlevende personale og sjove udfordringer!

Jeg var derinde med mit arbejde til en “kontordag”, hvor hele kontoret skulle rystes sammen i forskellige lege.
Vi kom både igennem Sumostafet, menneskelig bordfodbold, Laser Games og meget mere.
Det var en fantastisk sjov dag, og instruktørerne var virkelig sjove og indlevende, og man kunne mærke, at de kunne lide deres arbejde!

11-åriges fødselsdagsfest

Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeotyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdledere.

Super sjovt!

Det var en rigtig god polterabend vi havde. Vi blev budt velkommen, instrueret og fik så ellers lov til at gå i krig med Lasertag og Menneskelig Bordfodbold. Bestemt at besøg værd igen. Ydermere var priserne yderst retfærdige.

Really good service

Really good service – i called them multiple times with questions and changes and they were helpfull and didn’t mind at all. Laser tag and human fodball was great!

Supergode aktiviteter

18 blå mandag-drenge var topunderholdt i 2 timer. Laser Games og Human Football havde de valgt.
Der er masser af valgmuligheder.
Alt foregår med instruktør.

Fantastisk sted og personale!

Vi var et polterabend hold på 12 kvinder og vi havde booket tre aktiviteter hos Paintball Arena.
Det var en fantastisk oplevelse, de var søde og imødekomne og grundet dårlig ryg, en øm fod, en baby m.v. fik vi lov at vælge nogle andre aktiviteter end booket, og undervejs fik vi lov at prøve flere aktiviteter end vi havde betalt for.
Personalet var så venlige og afslappede og gav vores arrangement en super stemning.
Jeg kan især anbefale Human Football, det var simpelthen sååå sjovt!

Book en tid!