fbpx

STYRKE, LIST OG BALANCE

GLADIATORKAMP

Gladiatorkamp er en nyfortolkning af dysterne fra de traditionelle gladiatorarenaer. Vi har dog skruet en smule ned for blusset og erstattet de drabelige våben med mere harmløse skumkøller.

I gladiatorkamp bliver I delt op i to hold og kæmper enkeltvis mod hinanden fra hver jeres platform. Kampen fortsætter indtil én af jer er skubbet ned fra piedestalen.

Råstyrke er med andre ord ikke altid det bedste våben. Her tæller list og balance nemlig mindst lige så meget – hvilket betyder, at underdog’en ofte har gode muligheder for at ende øverst på sejrsskamlen.

Alle kan deltage gladiatorkamp. Fra de helt små til de helt store. Vores dommer sørger for en fair kamp. Kæmp som en gladiator!

3 EVENTS

Kombiner tre af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 350 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (3 timers event) 3 timer

2 EVENTS

Kombiner to af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers event) 2 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Læs mere om ekstra events:

Læs mere om vores hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Gladiatorkamp med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Super sjov polterabend! Sumostafet, Rodeotyr og ‘pølse’-bryde-kamp (Gladiatorkamp)! Instruktøren (Mark?) var sjov og nærværende! Kæmpe ros til hele stedet!
Fantastisk sjovt!

Læs mere