fbpx

3-2-1 SÆT I GANG

TEAMBUILDING

Ønsker man teambuilding i København, finder man på Refshaleøen de sjoveste og mest konkurrenceprægede teambuildingopgaver. Hos os er Teambuilding noget alle kan deltage i og være sammen om!

Som alternativ til dybe analyser og evalueringer af den enkeltes præstationer, er vores koncept brygget på udvikling igennem fællesskab og leg. Vi arbejder i en professionel men afslappet tone, hvor teamets udvikling og samarbejde skabes igennem konkurrenceprægede og skægge teambuildinglege.

Vores teambuildingøvelser vil udfordre jeres team i bedste Westernstil. Dysten om bedste og hurtigste team afgøres med hold-imod-hold-duel, hvor  ammunitionen atypisk består af kommunikation, rollefordeling, og samarbejde.

Paintball Arenas teambuildingevent tager sammenlagt 2 timer (1 time med teambuilding og 1 time med valgfri event) og afvikles indendørs.
Man kan på den time man har teambuilding nå at begynde på alle 4 udfordringer, hvis ikke at færdiggøre dem alle.

(Alle vores priser er inkl. moms) OBS Bemærk at effektiv spilletid er på ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding

TEAMBUILDING + 1 EVENT

Kombiner Teambuilding med et af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool eller Game Room.

Pris pr. person 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (1 times teambuilding + 1 times event) 2 timer

TEAMBUILDING + 2 EVENTS

Kombiner Teambuilding med et af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool eller Game Room.

Pris pr. person 350 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (1 times teambuilding + 2 timers event) 3 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Læs mere om ekstra events:

Teambuildingøvelser

Labyrinten

I fællesskab eller i mindre grupper samarbejder i om at få en bold igennem en 1,5 kvadratmeter stor labyrint, som løftes fra gulvet i håndtag, monteret på labyrinten.
Forhindringen er dog, at alle undtagen én person bliver udstyret med sovemasker og kan derfor ikke se labyrinten. Lederen som kan se, skal derfor guide teamet efter bedste evne igennem den store labyrint, men lederens rolle er på lånt tid, for efter et minut udskiftes lederen.

Refleksion: Øvelsen giver forståelse for hvor vigtigt det er, at en leder at giver sine medarbejdere de rigtige værktøjer i forhold til problemløsning. Risikoen for fejl er stor, hvis overleveringen slår fejl eller bliver forhastet.

Kompetencer: Overblik og ledelsesstil, stresshåndtering, omstillingsparathed.

Klodserne

I skal ved hjælp af en leder kigge på en miniaturemodel af en opdelt firkant, lederen skal derefter videregive informationen om firkantens ombygning ved hjælp af en mellemleder. Mellemlederen skal derefter fortælle teamet hvordan en stor model af firkanten skal konstrueres af resten af teamet.

Refleksion: Nøjagtig overlevering og kommunikation er vigtig, da produkter ellers kan blive fremstillet forkert. Øvelsen viser hvor vigtig det er, at ledelsen er klar i udmeldingen omkring en opgaves eksekvering ned igennem de forskellige ledelseslag.

Kompetencer: Overlevering og kreativitet, ledelsesstil.

 

Hjernevrideren

I skal som hold sammen hold løse en kompliceret gåde. Hvert hold får 25 forskellige figurer, som skal sættes i en korrekt placering i en stor ramme. I får samtidig udleveret 15 forskellige oplysninger/ledetråde, som skal bruges til at sætte figurerne på den korrekte placering i rammen, for at I kan løse gåden.

Vinderen er det hold, som hurtigst får placeret alle figurer korrekt, og dermed får løst gåden. Men pas nu på, nogle gange tager det længere tid at rette op på én fejl, end at løse en hel opgave.

Refleksion: Argumenter for egne beslutninger er alfa omega, ellers trækker man sit hold ned. Samtidig skal du som holdkammerat være kritisk overfor nye forslag til placeringer af figurer, ellers er du ikke bedre end holdkammeraten som fremstiller sine forslag, alle har et ansvar for opgaven. Man kan ovenikøbet opleve, at løsningen kan komme fra ”inaktive” holdkammerater, da mennesker arbejder meget forskelligt med opgaver.

Kompetencer: Overblik, argumentation og teamplay.

 

Tårnet

Opdelt i to hold får i hver jeres løftekran med tilhørende snore. I skal sammen bygge det højeste tårn af klodser på tid, men ikke alle klodser er ens og selv den mindste bevægelse fra dine holdkammeraters snor kan hindre en perfekt landing på tårnet. Hvis tårnet vælter, så må man starte forfra. Præcision med en plan eller smart i en fart, valget er jeres.

Refleksion: Kommunikationen skal være klar fra start til slut, ellers vil jeres team arbejde i forskellige retninger, det er helt tydeligt, hvis teamet ikke har lagt en plan for projektet. Der skal også indtænkes eventuelle risici.

Kompetencer: Kommunikation, samarbejde, tålmodighed.

Se vores andre hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Teambuilding med en anden hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Jeg var med arbejde ude og lave teambuilding i Paintball Arena. Det var veltilrettelagt og med plads til lidt leg til sidst. Vi lavede 3 gode og relevante lege, som stillede krav til vores kommunikation og “tænke ud af boksen”. En rigtig god oplevelse.
God oplevelse

Læs mere