3-2-1 SÆT I GANG

TEAMBUILDING

Ønsker man teambuilding i København, finder man på Refshaleøen de sjoveste og mest konkurrenceprægede teambuildingopgaver. Hos os er Teambuilding noget alle kan deltage i og være sammen om!

Som alternativ til dybe analyser og evalueringer af den enkeltes præstationer, er vores koncept brygget på udvikling igennem fællesskab og leg. Vi arbejder i en professionel men afslappet tone, hvor teamets udvikling og samarbejde skabes igennem konkurrenceprægede og skægge teambuildinglege.

Vores teambuildingøvelser vil udfordre jeres team i bedste Westernstil. Dysten om bedste og hurtigste team afgøres med hold-imod-hold-duel, hvor  ammunitionen atypisk består af kommunikation, rollefordeling, og samarbejde.

Deltagerkapacitet fra 8-100 personer. Paintball Arenas teambuildingevent tager sammenlagt 2 timer og afvikles indendørs. Lidt afhængig af holdstørrelsen kan man nå at gennemgå 3-6 opgaver på to timer.

Team building fra 275,- pr. person

 

Eksempler på teambuildingøvelser

Lykken kan ligge i en pind

En helt klassisk øvelse, hvor i skal have et langt skaft liggende på pegefingerens negl og derefter samarbejde om at få den til jorden.

Refleksion: Simpel og let opvarmningsøvelse, hvor man lige indstiller ens mindset på teambuilding og leg.

Kompetencer: Rollefordeling, præcision.

Den flyvende kuffert

Hvert hold bliver udstyret med en kuffert med forskellige genstande, et papir og en kuglepind. Hvert hold skal nu give de forskellige genstande symboler på tid.
Efterfølgende vil i blive opstillet på en række, hvor i skal fortælle en hjemmebrygget historie hvori de forskellige symboler indgår.

Refleksion: Der skal være enighed og klare linjer for et teams succes i opgaveløsningen. Opgaven kræver både at i kan give plads til hinanden, samt individuelt træde frem og præstere når der er behov for det. 

Kompetencer: Præsentationsteknik, teamplayer, kreativitet, spontanitet.

Toppen og bolden

I fællesskab eller i mindre grupper samarbejder i om at få en bold igennem en 1,5 kvadratmeter stor labyrint, som løftes fra gulvet i håndtag, monteret på labyrinten.
Forhindringen er dog, at alle undtagen én person bliver udstyret med sovemasker og kan derfor ikke se labyrinten. Lederen som kan se, skal derfor guide teamet efter bedste evne igennem den store labyrint, men lederens rolle er på lånt tid, for efter et minut udskiftes lederen.

Refleksion:
Øvelsen giver forståelse for hvor vigtigt det er, at en leder at giver sine medarbejdere de rigtige værktøjer i forhold til problemløsning. Risikoen for fejl er stor, hvis overleveringen slår fejl eller bliver forhastet.

Kompetencer: Overblik og ledelsesstil, stresshåndtering, omstillingsparathed.

Pigen, som trådte på brødet

I skal igennem et minefelt, hvor hvert et skridt kræver opmærksomhed. I kan spille i et eller to hold, hvor kun en person tager et skridt ad gange. De andre som ikke er i minefeltet må ikke se hvor du træder, så overleveringen til næste person er utrolig vigtig, ellers siger det BOOM!

Refleksion: Forståelsen om hvor teamet skal hen skal være klar, det kan sidestilles med en vision som alle skal kunne, men som skal overleveres i kulturen på arbejdspladsen. Hvis alle ikke er klarover hvor vi skal hen, så laver vi fejl, også i overleveringen.

Kompetencer: Overlevering, strategi, hukommelse.

Klods-Hans

I skal ved hjælp af en leder kigge på en miniaturemodel af en opdelt firkant, lederen skal derefter videregive informationen om firkantens ombygning ved hjælp af en mellemleder. Mellemlederen skal derefter fortælle teamet hvordan en stor model af firkanten skal konstrueres af resten af teamet.

Refleksion: Nøjagtig overlevering og kommunikation er vigtig, da produkter ellers kan blive fremstillet forkert. Øvelsen viser hvor vigtig det er, at ledelsen er klar i udmeldingen omkring en opgaves eksekvering ned igennem de forskellige ledelseslag.

Kompetencer: Overlevering og kreativitet, ledelsesstil.

Den lille pige med svovlstikkerne

I skal i fællesskab ved hjælp at store bjælker nå forskellige punker fordelt på jorden, uden at jorden må betrædes, hvis i berører jorden skal i starte forfra. Bjælkerne kan nå forskellige punker, men hvilket punkt er det rigtige og er der plads til jer alle, hvis i vælger den forkerte retning?

Refleksion: Hvordan reagerer man som individ, når der opstår problemer? Bliver man passiv eller aktiv og løser man opgaven ved hjælp af kreativitet eller logik? Meningerne kan være mange, men kun en løsning er den rigtige, så hvem trænger igennem og hvem gør ikke?

Kompetencer: Logik, rollefordeling, kreativitet.

Priser

 

Teambuilding der virker

Fuldt ud inspirerende. Hjernen kom på arbejde og man blev virkelig opslugt af at gennemføre opgaverne.

God oplevelse

Jeg var med arbejde ude og lave teambuilding i Paintball Arena. Det var veltilrettelagt og med plads til lidt leg til sidst. Vi lavede 3 gode og relevante lege, som stillede krav til vores kommunikation og “tænke ud af boksen”. En rigtig god oplevelse.

Fremragende

Vi havde booket teambuilding men blev ikke så mange. Vi fik fuld valuta for pengene og fik lov til at prøve mange aktiviteter. Amalie gjorde alt hvad hun kunne for at give os en god oplevelse – og det fik vi!

Book en tid!