3-2-1 SÆT I GANG

TEAMBUILDING

Kernen i vores teambuildingaktiviteter er kommunikation, samarbejde og konkurrenceelementet. Og udover vores populære klatrestafet tilbyder vi en lang række andre teambuildingøvelser og holdevents, hvor I dyster to hold imod hinanden. Alt sammen på Amager nær Københavns centrum.

Et teambuilding-arrangement hos Paintball Arena varer typisk to timer. På den tid kan I – afhængig af holdstørrelsen – nå 3-5 aktiviteter. Aktiviteterne henvender sig til teams hvis ønske er at løfte hinanden til et højere niveau. Kan bestilles af alle, som vil prøve kræfter med teambuilding i København.

Eksempler på teambuilding events:

  • Saml en kæmpe Soma Cube/terning sammen med dit hold. Det er kun holdkaptajnen, der ved, hvordan den skal samles korrekt!
  • Begiv dig ud i sumpen med dit hold og pas på du ikke falder ned fra øerne, når du skal over på den anden side ved hjælp af kun to planker!
  • Sno dig igennem minefeltet uden at træde på en bombe på vaskeægte sænkeslagsskibe-manér – og forklar dit hold hvor de kan (og ikke kan) træde!
  • Byg en kæmpe kortpyramide med dit hold og løs de individuelle opgaver for, hvordan den skal se ud. Kun holdkaptajnen må tale!
  • Med bind for øjnene og reb i hånden dyster holdene om at lave den størst mulige firkant. Vi krydrer med diverse benspænd som absolut vil sende holdene på prøve mentalt, verbalt og fysisk.
  • Prøv kræfter med evolutionslegen – en sjov ice breaker, der udfordrer alle hæmninger. Vi tager ideologien fra ’sten, saks, papir’ og krydrer med overdreven mimik og gestikuleren. På den måde udvikler du din karakter til at kunne mere og mere. Det store formål er gode grin og brede smil.

Team building fra 275,- pr. person

Priser


Teambuilding der virker

Fuldt ud inspirerende. Hjernen kom på arbejde og man blev virkelig opslugt af at gennemføre opgaverne.

God oplevelse

Jeg var med arbejde ude og lave teambuilding i Paintball Arena. Det var veltilrettelagt og med plads til lidt leg til sidst. Vi lavede 3 gode og relevante lege, som stillede krav til vores kommunikation og “tænke ud af boksen”. En rigtig god oplevelse.

Fremragende

Vi havde booket teambuilding men blev ikke så mange. Vi fik fuld valuta for pengene og fik lov til at prøve mange aktiviteter. Amalie gjorde alt hvad hun kunne for at give os en god oplevelse – og det fik vi!

Book en tid!