fbpx

TÆM BÆSTET

RODEOTYR

Rodeoridning er den klassiske cowboydisciplin, hvor det gælder om at blive siddende på tyren længst muligt. I vores udgave er tyren godt nok mekanisk – men det gør den nu ikke mindre utilregnelig. Tværtimod.

Når I dyster på rodeotyren, er det en enkeltmandspræstation mod uret. I kan dog sagtens deltage i hold, hvor vi finder vinderen ud fra holdets samlede tid i sadlen. I kan også dyste alle mod alle.

Tyren kan rides af både børn og voksne, da den kan indstilles til forskellige hastigheder og styres manuelt efter ønske. Vores dommer sørger for en fair ridetur.

OBS. Ingen har nogensinde tæmmet Paintball Arenas rodeotyr. Men det er ikke for sent! Så grib cowboyhatten og gør jer klar til en vild oplevelse i tyrens tegn.

3 EVENTS

Kombiner tre af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 350 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (3 timers event) 3 timer

2 EVENTS

Kombiner to af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers event) 2 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Læs mere om ekstra events:

Læs mere om vores hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Rodeotyr med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Vi havde booket Laser og rodeotyr til en 13-års fødselsdag og pigerne elskede det. To søde fyre fik det hele til at spille!
Fantastisk oplevelse

Læs mere