fbpx

Polterabend for kvinder

SIDSTE DAG MED KLIKEN

Hos Paintball Arena er der polterabendaktiviteter for både damerne og herrerne.

Af vores mest populære aktiviteter til vores mange tøsepolterabender findes Sumostafet, Laser Games, Klatrestafet og vores Rodeotyr, der alle er garant for en fed oplevelse for både bruden og resten af pigerne.

Til de rigtig action-packed tøser er Paintball naturligvis også en oplagt mulighed. Man kan i samme ombæring overveje, om man skal klare spisningen ude hos os også med vores lækre Grill-selv-pakke, og slå to fluer med et smæk. Skal der skrues helt op for polterabendtraditionerne, er der også mulighed for at leje et privat mødelokale, hvis I har behov for lidt mere private rammer.

Der er iøvrigt gratis adgang til omklædning og badefaciliteter hos os, og med 20 minutter ind til Københavns Hovedbanegård er der lagt op til et tidsbesparende opturspolterabend med god mad hos os, hvor I kan komme direkte videre i byen.

Vi glæder os til at se dig og resten af slænget!

PRISER

FAQ

Børnefødselsdag

EN DAG MED FULD FART PÅ

Hold en uforglemmelig fødselsdag med en helt igennem speciel begivenhed. Hos os bliver en børnefødselsdag en action-fyldt dag med udfordrende spil og sjove aktiviteter – en fest for børn i alle aldre hvor sjove events og skægge konkurrencer præger dagen. Laser Games er hos os det mest populære valg til en fødselsdagsfest for børn.

Hos Paintball Arena er der rig mulighed for at holde den perfekte børnefødselsdag for både drenge og piger. Vores pakker med Laser Games og en eller to ekstra events kan vare mellem 2 og 3 timer, og med vores fordelagtige juniorpriser (8-15 år) er banen kridtet op til en sjov børnefest.

Til de eller den ekstra aktivitet til vores junior-laserpakker kan du vælge mellem Human Football, Sumostafet, Gladiatorkamp, Rodeotyr og Høvdingebold.

Se et par af vores anmeldelser af børnefødselsdage nedenfor og få inspiration til netop jeres fødselsdagsarrangement.

KAGE/MAD, DRIKKEVARER OG HVOR KAN VI VÆRE?

Der må gerne medbringes egen kage eller mad, man har trods alt kun fødselsdag en gang om året, drikkevarer skal dog altid købes i vores café.

Hvis I ønsker at side helt alene, så kan i leje vores mødelokale for 500 kr. i timen, I kan både leje lokalet før, imellem eller efter aktiviteterne.

Man kan også vælge at side i vores café, som er opdelt i mindre sektioner. Denne mulighed er gratis, da man ikke har caféen for sig selv, dog har man sine egne borde.

Julefrokost

PEP JULEFROKOSTEN OP OG HA’ DET SKÆG’T –
SAMMEN (HOHO)

Skal julefrokostfesten ha’ en over nakken, så er der ikke noget bedre end en god gang underholdning. Hos Paintball Arena har du et hav af muligheder for at lave sjov og spas sammen med julefrokost-slænget, og endda med mulighed for at klare spisningen hos os.

Der er ligeledes mulighed for omklædning og bad, så I er klar til at tage direkte videre ind mod byen, 15 minutter fra Paintball Arena med offentlig transport.

Vi har valgt at sætte to af vores storfavoritter på tilbud, Begge pakker indeholder 2 timers underhold efterfuldt af 2 timers julefrokost. 4 timer i alt. 

Julepakke 1:

2 timers Paintball (sølvpakkke – 400 kugler pr. person)
2 timers Grill-selv juleedition
Pris pr. person 574 kr. – spar 45 kr. pr. person

Julepakke 2:

1 times Laser Games + 1 times teambuilding
2 timers grill-selv juleedition
Pris pr. person 449 kr. – spar 45 kr. pr. person

Tilbuddet gælder for julearrangementer der afholdes i perioden d. 1. nov. – 31. dec. 2021. 
Der betales for minimum 10 personer, uanset pakkevalg.
Der kan tilkøbes drikkevarer efter behov og er derfor ikke inkluderet i tilbuddet.

Grill-selv juleedition indeholder: 

  • Flæskesteg
  • Frikadeller
  • Lun rødkål
  • Brune kartofler
  • Ovnbagte kartofler
  • Sovs (brun sovs)
  • Selv-betjent gasgrill, bestik, service og tilbehør som salt, peber.

Maden skal ikke laves fra bunden, men skal blot varmes på vores gas-grille.

Alle madbestillinger eller ændringer til eksisterende madbestillinger kan ændres pr. e-mail, frem til 2 hverdage før arrangements datoen.

Bestilles der via. vores bookingformular vælger man enten Paintball sølvpakke eller Laser Games + 1 event (teambuilding). Herefter man tilføjer teksten “Julepakke 1” eller “Julepakke 2” i kommentarfeltet, dermed indløses rabatten. 

Ønsker I et andet tilbud særligt tilpasser jer, er I altid velkomne til at kontakte os pr. mail eller telefon. 

E-mail: info@paintballarena.dk

Telefon: +45 3295 3535

 

Firmaarrangement

Test dine kolleger

Hos Paintball Arena har vi ofte firmaer ude og prøve sig af med aktiviteter som Teambuilding, Klatrestafet eller Laser Games.

Der er mulighed for at leje vores fine mødelokale, hvor der kan tilsluttes projektor og lyd, hvis personalearrangementet skal have et arbejdsrelateret islæt foruden gak og gøgl.
Mange af vores gæster gør desuden brug af muligheden for at klare spisningen hos os efter endt aktivitet med vores lækre grill-selv-menu, så firmaturen får så meget indhold og så lidt transporttid som muligt.

Stik os evt. et kald på +4532953535, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi tilpasser os netop jeres firmaarangement og præferencer bedst muligt og/eller få inspiration fra vores firmakunder nedenfor.

Vi sidder klar til at vejlede.

PRISER

FAQ

Bødekassefest

Jo flere dumheder, jo federe en fest!

Har sæsonen budt på flere gule kort for brok, utallige brændte straffespark eller mødt for sent til kamp igen og igen, så har bødekassen helt sikkert raslet ivrigt efter jer igennem hele sæsonen.

Vi har i mange år underholdt både herre- og kvindehold til diverse bødekassefester eller afslutningsfester. Vi kan garantere, at der med vores store udvalg af aktiviteter er noget for et hvert hold, uanset om alle stadig er skadefrie eller om halvdelen har trækninger i baglåret!

I kan spille Paintball, Laser Games, Bow Combat, Laser Lerdueskydning eller prøve vores Klatrestafet, som alle sammen egner sig godt til både større og mindre sportshold, samtidig kan de også kombineres med vores mindre events som Human Football, Høvdingebold eller en af vores mange andre muligheder. Vi har opdelt stort set alt i pakker, som du/I kan se under priser længere nede på siden, men vi skræddersyr også gerne arrangementet, så I får den bedst mulige oplevelse til jeres holdfest.

Da man ikke må drikke sine egne drikkevarer hos os, har vi fyldt begge vores barer op med kolde drikkevarer, så humøret kan holdes højt igennem hele dagen for arrangementet. Til gængæld har vi et kundekøleskab, så I kan holde jeres drikkevarer kolde under jeres visit, samt mulighed for selv at slæbe alt den mad med i kan bære. Vi tilbyder også selv diverse mad, så hvis I har en grill Kristian/Kristina på holdet, så kan vores skønne Grill-selv menu tilkøbes jeres arrangement.

SKÅL!

PRISER

FAQ

Skolearrangement

En tur med klassen, uden det koster kassen.

Vi kan tilbyde alle institutioner som betaler med EAN eller CVR en ekstra god pris, på de FLESTE af vores pakkeløsninger, og det gælder naturligvis både børn og voksne. Skal i afholde en ekstraordinær klassens time, motionsdag, afslutningsfest, seminardag, dimension, jubilæum eller noget helt 7’ende, så venter vi faktisk kun på jer.

Hvis man tiltænker et arrangement for ungerne, så er storhittet for alderen 6-15 helt sikkert vores pakke med Laser Games + 1 event, og alderen 16+ vælger ofte Paintball, da de nu endelig er gamle nok, WUHU!

Står du i stedet og skal arrangere noget for personalet, så guider vi gerne pr. telefon eller mail, så I får præcis det arrangement som forventeligt passer jeres team!

Klik på fanen ”Priser” længere nede og scroll igennem vores forskellige pakker. Du finder institutionspriserne under den enkelte aktivitet, husk at institutionsprisen ikke gælder for alle aktiviteter, men på de FLESTE af vores pakkeløsninger.

Nyd frikvarteret.

PRISER

FAQ

Herretur

ALLE herrer skal luftes fra tid til anden.

Vores aktiviteter og pakker ligger i høj grad op til leg med geværer og bold. Vi kan tilbyde jer en lang række af kombinationer, hvor Paintball, Bow Combat og Laser Games især sætter gang i adrenalinen hos selv den mest barske kriger iklædt kanin eller pink enhjørningekostume.

Paintball Arena kan med garanti give jer den venne-tatovering i aldrig fik, vi lover en meget abstrakt udsmykning på kroppen lavet at små farvet kugler.

Vi lover at alle aktiviteter inviterer til grin og konkurrence, men vigtigst af alt, så får i samling på gutterne og fællesskabet bliver stærkere.

Skyd, skyd, spark.

PRISER

FAQ

Venindetur

Strong independent women.

Cafébesøg, kunstudstillinger, gåture med Insta-venlige omgivelser i naturen kan helt sikkert noget, men ønsker man en mere adrenalin-pakket oplevelse for veninderne, så står vi klar med de helt rigtige aktiviteter til en venindetur!

Skal festen være sjovere og smilene være bredere, er det hos os jeres tøsetur skal afholdes. Kom tættere på hinanden, på en anderledes måde, fyldt med energi, samvær og kvalitet.
Hvem er den bedste skytte? – find ud af netop det, her hos os.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter, og vi guider gerne, så programmet er tilpasset netop jer. Så ingen undskyldninger er nødvendige, for alle kan deltage – selv de gravide!

Paintball Arena, MEGET mere end paintball.

PRISER

FAQ