Børnefødselsdagen

EN DAG MED FULD FART PÅ

Hold en uforglemmelig fødselsdag med en helt igennem speciel begivenhed. Hos os bliver en børnefødselsdag en action-fyldt dag med udfordrende spil og sjove aktiviteter – en fest for børn i alle aldre hvor sjove events og skægge konkurrencer præger dagen. Laser Games er hos os det mest populære valg til en fødselsdagfest for børn. Hos Paintball Arena er der rig mulighed for at holde den perfekte børnefødselsdag for både drenge og piger. Vores pakker med Laser Games og en eller to ekstra events kan vare mellem 2 og 3 timer, og med vores fordelagtige juniorpriser (8-15 år) er banen kridtet op til en sjov børnefest. Til de eller den ekstra aktivitet til vores junior-laserpakker kan du vælge mellem Human Football, Sumostafet, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Sumobrydning og Høvdingebold. Se et par af vores anmeldelser af børnefødselsdage nedenfor og få inspiration til netop jeres fødselsdagsarrangement.

 

 

 

Tusind tak

Tusind tak til Stig for at give mig og min lille bror en mindeværdig fødselsdag sammen med alle hans klassekamerater! Kan klart ambefales til ALLE! Det er en bonus hvis man har spillet CS-GO eller PUBG!

Seans 9-års drengefødselsdag hos Paintball Arena

Efter halvanden time i hallen med fuld knald på, fik jeg dem ind for at fylde lidt energi på dem med mad og drikke, for næste aktivitet var en time på laserbanen. Det var simpelthen så stort et hit. Alle drengene elskede det. Og de havde ikke lyst til at stoppe. For hvert nyt spil, blev de bedre og bedre, og pludselig gik de meget op i hvor mange point de kunne få… Det er ikke sidste gang vi skal derud, for hold da fest hvor havde de det bare fedt!

Super underholdning og super service

Rigtigt fint sted til børnefødselsdag (12 års drenge). Super underholdning og super hjælpsom service.

11-åriges fødselsdagsfest

Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeotyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdledere.

Book en tid!

Julefrokost

PEP JULEFROKOSTEN OP OG HA’ DET SKÆGT – SAMMEN

Skal julefrokostfesten ha’ en over nakken så er der ik’ noget bedre end en god gang underholdning. Udfordre hinanden i et showdown med Paintball eller kast jer hovedløs ud i en skydedyst på Laser-Lerdueskydning i abekattestil på Klatrestafetten, efterfulgt af lækker grillmad i store mængder? Hos Paintball Arena har du et hav af muligheder for at lave sjov og spas sammen med julefrokost-slænget, og endda med mulighed for at klare spisningen hos os også (vi har i julefrokostperioden også en julemenu). Der er ligeledes mulighed for omklædning og bad, så I er klar til at tage direkte videre ind mod byen, 15 minutter fra Paintball Arena med offentlig transport. Lyder det perfekt? Det synes vores gæster også.

 

 

 
Book en tid!