fbpx

Polterabend for kvinder

SIDSTE DAG MED KLIKEN

Hos Paintball Arena er der polterabendaktiviteter for både damerne og herrerne.
Vi har et hav af forskellige aktiviteter til jeres tøsepolterabend, der alle er garant for en fed oplevelse for bruden, som vi selvfølgelig sørger for er i centrum, men naturligvis også underholder resten af tøserne.

Til de rigtig action-packed tøser er Paintball naturligvis en oplagt mulighed, men vores mest populære valg er Laser Games + 1 eller 2 events. Du kan se hvilke events Laser Games kan kombineres med, hvis du trykker på priser længere nede på siden, her kan du i øvrigt også se priser på alle vores andre pakkemuligheder.

Der er gratis adgang til omklædning og badefaciliteter hos os, og med 20 minutter ind til Københavns Hovedbanegård er der lagt op til en tidsbesparende opturspolterabend hos os, hvor I kan komme direkte videre i byen.

Vi glæder os til at se dig og resten af slænget hos Paintball Arena på Refshaleøen! 

PRISER

FAQ

Børnefødselsdag

EN DAG MED FULD FART PÅ

Hos Paintball Arena er der rig mulighed for at holde den perfekte børnefødselsdag for både drenge og piger. De unge mennesker får en action fyldt og uforglemmelig børnefødselsdag, hvor vi garanterer, at de får en sjov og anderledes fødselsdag, som overgår selv deres forventninger.

Vi tilbyder i alt 16 forskellige aktiviteter i vores store eventcenter, hvor vi efter snart to årtiers erfaring tænker at have luret, hvad de unge mennesker gerne vil have.
LASER GAMES, LASER GAMES og mere LASE GAMES, måske piftet op af en anden aktivitet.
Og med vores fordelagtige juniorpriser (8-15 år) er banen kridtet op til en sjov børnefest.

I kan trygt overlade underholdningen til os, vores oplevelsesværter følger børnene rundt på de ønsket aktiviteter, så I som forældre kan have tid til enten at slappe lidt af, dække op til lidt boller/kage eller noget helt andet.

Vi kan anbefale følgende pakker:
Laser Games + 1 event
Laser Games + 2 events
Laser Games 2 timer.

Du kan læse mere om Laser Games, juniorpriser og hvilke events du kan kombinerer Laser Games med her.

KAGE/MAD, DRIKKEVARER OG HVOR KAN VI VÆRE?

Der må gerne medbringes egen kage eller mad, man har trods alt kun fødselsdag en gang om året, drikkevarer skal dog altid købes i vores café.

De fleste af vores børnefødselsdage vælger at side i vores café, som er opdelt i mindre sektioner. Denne mulighed er gratis, da man ikke har caféen for sig selv, dog har man selvfølgelig sine egne borde.

Hvis I derimod ønsker at leje jeres eget lokale, kan vi tage en snak om muligheder og priser pr.  mail eller telefon. Du finder kontakt information her.

Julefrokost

PEP JULEFROKOSTEN OP OG HA’ DET SKÆG’T –
SAMMEN (HOHO)

Skal julefrokostfesten ha’ en over nakken, så er der ikke noget bedre end en god gang underholdning. Hos Paintball Arena har du et hav af muligheder for at lave sjov og spas sammen med julefrokost-slænget, og endda med mulighed for at klare spisningen hos os.

Der er ligeledes mulighed for omklædning og bad, så I er klar til at tage direkte videre ind mod byen, 15 minutter fra Paintball Arena med offentlig transport.

Vi har valgt at sætte to af vores storfavoritter på tilbud, Begge pakker indeholder 2 timers underhold efterfuldt af 2 timers julefrokost. 4 timer i alt.

Julepakke 1:

2 timers Paintball (sølvpakkke – 400 kugler pr. person)
2 timers Grill-selv juleedition
Pris pr. person 599 kr. – spar 65 kr. pr. person

Julepakke 2:

1 times Laser Games + 1 times teambuilding
2 timers grill-selv juleedition
Pris pr. person 499 kr. – spar 65 kr. pr. person

Tilbuddet gælder for julearrangementer der afholdes i perioden d. 1. nov. – 31. dec. 2021.
Der betales for minimum 10 personer, uanset pakkevalg.
Der kan tilkøbes drikkevarer efter behov og er derfor ikke inkluderet i tilbuddet.

Grill-selv juleedition indeholder: 

  • Flæskesteg
  • Frikadeller
  • Lun rødkål
  • Brune kartofler
  • Ovnbagte kartofler
  • Sovs (brun sovs)
  • Selv-betjent gasgrill, bestik, service og tilbehør som salt, peber.

Maden skal ikke laves fra bunden, men skal blot varmes på vores gas-grille.

Alle madbestillinger eller ændringer til eksisterende madbestillinger kan ændres pr. e-mail, frem til 2 hverdage før arrangements datoen.

Bestilles der via. vores bookingformular vælger man enten Paintball sølvpakke eller Laser Games + 1 event (teambuilding). Herefter man tilføjer teksten “Julepakke 1” eller “Julepakke 2” i kommentarfeltet, dermed indløses rabatten.

Ønsker I et andet tilbud særligt tilpasser jer, er I altid velkomne til at kontakte os pr. mail eller telefon. Du finder kontakt information her.

 

Firmaarrangement

Test dine kollegaer

 

Uanset om I karakteriseres som en lille, mellem eller store virksomhed, så kan vi helt sikker facilitere jeres næste firma arrangement. Vi tilbyder i alt 16 forskellige aktiviteter i vores 12.000 store eventcenter, hvortil vi mener der burde være noget for en hver smag.
Vi udarbejder gerne et program og skaber en turnering, hvis der er behov for at finde den SANDE vinder i firmaet!

Udover aktiviteter kan følgende faciliteres:  
Vi har udover vores aktiviteter et stort festtelt med plads til 200 glade gæster.
Du kan læse mere om vores festtelt her.

Hvis man ønsker at spise hos os, er dette også en mulighed. Vi tilbyde alt fra Grill-selv, sandwiches, varme retter, sandwiches og selvfølgelig en masse våde varer.
Dem kan man læse om her.

Der er også mulighed for at leje vores mødelokale, hvor computeren kan tilsluttes projekter, hvis firmaarrangementet skal have et arbejdsrelateret indslag foruden gak og gøgl.

Arrangementet kan skræddersyes præcis som I ønsker det, således at alle kollegaer kan være med i festlighederne uanset skavanker eller præferencer for fysisk udfoldelse.
Der er mulighed for at få en faktura efterfølgende via jeres CVR-nummer eller EAN-nummmer.

Kort sagt, vi guider gerne pr. mail eller telefon, så I får præcis det arrangement som passer til jer. Du finder kontakt information her.

 

Paintball Arena – MEGET mere end paintball.

PRISER

FAQ

Bødekassefest

Jo flere dumheder, jo federe en fest!

Har sæsonen budt på flere gule kort for brok, utallige brændte straffespark eller mødt for sent til kamp igen og igen, så har bødekassen helt sikkert raslet ivrigt efter jer som en skygge igennem hele sæsonen.

Vi har i mange år underholdt både herre- og kvindehold til diverse bødekassefester eller afslutningsfester. Vi kan garantere, at der med vores store udvalg af aktiviteter er noget for et hvert hold, uanset om alle stadig er skadefrie eller om halvdelen har trækninger i baglåret!

I kan spille Paintball, Laser Games, Bow Combat, Laser Lerdueskydning eller prøve vores Klatrestafet, som alle sammen egner sig godt til både større og mindre sportshold, samtidig kan de også kombineres med vores mindre events som Human Football, Høvdingebold eller en af vores mange andre muligheder.

Vi har opdelt stort set alt i pakker, som du/I kan se under priser længere nede på siden, men vi skræddersyr også gerne arrangementet, så I får den bedst mulige oplevelse til jeres holdfest.

Da man ikke må drikke sine egne drikkevarer hos os, har vi fyldt begge vores barer op med kolde drikkevarer, så humøret kan holdes højt igennem hele dagen for arrangementet.
Til gængæld har vi et kundekøleskab, så I kan holde jeres drikkevarer kolde under jeres visit.

SKÅL og god kamp!

PRISER

FAQ

Skolearrangement

En tur med klassen, uden det koster kassen.

Vi kan tilbyde alle institutioner som betaler med EAN eller CVR en ekstra god pris, på de FLESTE af vores pakkeløsninger, og det gælder naturligvis både børn og voksne. Skal i afholde en ekstraordinær klassens time, motionsdag, afslutningsfest, seminardag, dimension, jubilæum eller noget helt 7’ende, så venter vi faktisk kun på jer.

Hvis man tiltænker et arrangement for ungerne, så er storhittet for alderen 8-15 helt sikkert Laser Games + 1 event, hvorimod alderen 16+ ofte vælger Paintball, da de nu endelig er gamle nok, WUHU!

Står du i stedet og skal arrangere noget for personalet, så guider vi gerne pr. telefon eller mail, så I får præcis det arrangement som passer til jer. Du finder kontakt information her

Klik på fanen priser og scroll igennem vores forskellige pakker. Du finder institutionspriserne under den enkelte aktivitet, husk at institutionsprisen ikke gælder for alle aktiviteter, men på de FLESTE af vores pakkeløsninger.

Nyd frikvarteret.

PRISER

FAQ

Herretur

ALLE herrer skal luftes fra tid til anden.

Vores aktiviteter og pakker ligger i høj grad op til leg med geværer og bold. Vi kan tilbyde jer en lang række af kombinationer, hvor Paintball, Bow Combat og Laser Games især sætter gang i adrenalinen hos selv den mest barske kriger iklædt pink et enhjørningekostume.

Paintball Arena kan med garanti give jer den venne-tatovering i aldrig fik, vi lover en meget abstrakt udsmykning på kroppen lavet at små farvet kugler.

Er du medlem af en mere moden herregruppe, kan vi anbefale at kigge nærmere på vores Laser Lerdueskydning, som er et stor hit hos veteranerne.

Vi garantere at alle aktiviteter inviterer til grin og konkurrence, men vigtigst af alt, så får i samling på gutterne og fællesskabet bliver stærkere. 

Vi tilbyder 16 forskellige aktiviteter, så der burde gerne være noget for en hver smag.

Skyd, skyd, spark.

PRISER

FAQ

Venindetur

Strong independent women.

Cafébesøg, kunstudstillinger, gåture med Insta-venlige omgivelser i naturen kan helt sikkert noget. Meeeeen, ønsker man en mere adrenalin-pakket oplevelse for veninderne, så står vi klar med de helt rigtige aktiviteter til en venindetur!

Skal festen være sjovere og smilene være bredere, så lad os holde jeres tøsetur!
Kom tættere på hinanden med en anderledes aktivitet end i plejer. 

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter, og vi guider gerne, så programmet bliver tilpasset netop jer. Ingen undskyldninger er nødvendige, da alle kan deltage – selv de gravide!

Paintball Arena, MEGET mere end paintball.

PRISER

FAQ