Børnefødselsdag

EN DAG MED FULD FART PÅ

Hold en uforglemmelig fødselsdag med en helt igennem speciel begivenhed. Hos os bliver en børnefødselsdag en action-fyldt dag med udfordrende spil og sjove aktiviteter – en fest for børn i alle aldre hvor sjove events og skægge konkurrencer præger dagen. Laser Games er hos os det mest populære valg til en fødselsdagfest for børn. Hos Paintball Arena er der rig mulighed for at holde den perfekte børnefødselsdag for både drenge og piger. Vores pakker med Laser Games og en eller to ekstra events kan vare mellem 2 og 3 timer, og med vores fordelagtige juniorpriser (8-15 år) er banen kridtet op til en sjov børnefest. Til de eller den ekstra aktivitet til vores junior-laserpakker kan du vælge mellem Human Football, Sumostafet, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Sumobrydning og Høvdingebold. Se et par af vores anmeldelser af børnefødselsdage nedenfor og få inspiration til netop jeres fødselsdagsarrangement.

 

 

 

Vi holdt børne fødselsdag for ti drenge på 12 år

En helt fantastisk dag. Folk er meget fleksible. Vores vært Peter var helt exceptionel god. Han gav super service. Vi kommer helt sikkert igen.

Tusind tak

Tusind tak til Stig for at give mig og min lille bror en mindeværdig fødselsdag sammen med alle hans klassekamerater! Kan klart ambefales til ALLE! Det er en bonus hvis man har spillet CS-GO eller PUBG!

Seans 9-års drengefødselsdag hos Paintball Arena

Efter halvanden time i hallen med fuld knald på, fik jeg dem ind for at fylde lidt energi på dem med mad og drikke, for næste aktivitet var en time på laserbanen. Det var simpelthen så stort et hit. Alle drengene elskede det. Og de havde ikke lyst til at stoppe. For hvert nyt spil, blev de bedre og bedre, og pludselig gik de meget op i hvor mange point de kunne få… Det er ikke sidste gang vi skal derud, for hold da fest hvor havde de det bare fedt!

Super underholdning og super service

Rigtigt fint sted til børnefødselsdag (12 års drenge). Super underholdning og super hjælpsom service.

11-åriges fødselsdagsfest

Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeotyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdledere.

Book en tid!

Julefrokost

PEP JULEFROKOSTEN OP OG HA’ DET SKÆGT – SAMMEN

Skal julefrokostfesten ha’ en over nakken så er der ikke noget bedre end en god gang underholdning. Udfordre hinanden i et showdown med Paintball eller kast jer hovedløs ud i en skydedyst på Laser-Lerdueskydning i abekattestil på Klatrestafetten, efterfulgt af lækker grillmad i store mængder? Hos Paintball Arena har du et hav af muligheder for at lave sjov og spas sammen med julefrokost-slænget, og endda med mulighed for at klare spisningen hos os også (vi har i julefrokostperioden også en julemenu). Der er ligeledes mulighed for omklædning og bad, så I er klar til at tage direkte videre ind mod byen, 15 minutter fra Paintball Arena med offentlig transport. Lyder det perfekt? Det synes vores gæster også.

 

 

 
Book en tid!

Polterabend for kvinder

SIDSTE DAG MED KLIKEN

Hos Paintball Arena er der polterabendaktiviteter for både damerne og herrerne.

Af vores mest populære aktiviteter til vores mange tøsepolterabender findes Sumostafet, Laser Games, Klatrestafet og vores Rodeotyr, der alle er garant for en fed oplevelse for både bruden og resten af pigerne. Til de rigtig action-packed tøser er Paintball naturligvis også en oplagt mulighed. Man kan i samme ombæring overveje, om man skal klare spisningen ude hos os også med vores lækre Grill-selv-pakke, og slå to fluer med et smæk. Skal der skrues helt op for polterabendtraditionerne, er der også mulighed for at leje et privat mødelokale, hvis I har planlagt at få besøg af en stripper. Der er iøvrigt gratis adgang til omklædning og badefaciliteter hos os, og med 20 minutter ind til Københavns Hovedbanegård er der lagt op til et tidsbesparende opturspolterabend med god mad hos os, hvor I kan komme direkte videre i byen. Vi glæder os til at se dig og resten af slænget!

 

 

 

En fed oplevelse

En fed oplevelse, hvor man ihvertfald får sved på panden. Vi var en polterabend på 14 personer, hvor vi havde tilmeldt os 3 aktiviteter. Vi fik lov til at prøve lidt ekstra fordi nogen af de andre baner var frie. Helt sikkert noget jeg vil prøve igen

Great hen do activity

We visited Copenhagen in May for my friend’s hen do and we had such a blast at the paintball arena! We had booked 3 activities which would last 3 hours and we loved every minute. Our guide Sven was great fun and so helpful. The best activity for us was the human football table, as we were all able to play at the same time and it really fed our competitive side.
I’d definitely recommend the indoor activities for large groups looking for a good team building activity to make their visit to Copenhagen even more enjoyable and active!

Perfekt til polterabend!

Perfekt til polterabend!
Vi var 17 piger som både legede laserkrig, rodeoridning og høvdingebold – og det hele var til UG!
Personalet er søde, hjælpsomme og meget overbærende 🙂
Vi kan bestemt anbefale det til andre!

Polterabend

Super fedt personale som var med til at gøre vores fest god. Vi dystede i 4 forskellige aktiviteter og både mænd og kvinder synes det var godt. Vi havde bestilt grill-selv og det var utrolig lækkert med store bøffer og pølser. Et sted vi alle vil komme tilbage til. Vi kan kun anbefale det til andre.

Laser attack til Polterabend

Fantastisk sted. Mange forskellige faciliteter at vælge i mellem.
Helt oplagt til polterabend!
Vi var 10 piger og havde en rigtig sjov dag derude.

Fantastisk sted og personale!

Vi var et polterabend hold på 12 kvinder og vi havde booket tre aktiviteter hos Paintball Arena.
Det var en fantastisk oplevelse, de var søde og imødekomne og grundet dårlig ryg, en øm fod, en baby m.v. fik vi lov at vælge nogle andre aktiviteter end booket, og undervejs fik vi lov at prøve flere aktiviteter end vi havde betalt for.
Personalet var så venlige og afslappede og gav vores arrangement en super stemning.
Jeg kan især anbefale Human Football, det var simpelthen sååå sjovt!

Fantastisk polterabend!

Vi var 8 piger som var på besøg hos Paintball Arena som en del af vores venindes polterabend, og vi kan kun sige at besøget overgik alle vores forventninger. Selvom vi “kun” havde booket 3 aktiviter, fik vi lov til at bruge 2 andre aktiviteter, da der på denne dag ikke var så mange i hallen. Derfor kan man sige, at vores 3 timer blev udnyttet til fulde, uden at det blev stresset. Meget venligt og imødekommende personale som forstod at læse vores selskab og foreslå aktiviteter. Efter endt arrangement var der gode badefaciliteter. Booking af arrangementet var også meget nemt, og man får hurtig svar på mail. Vi var meget tilfredse med arrangementet og kan klart anbefale det til andre! Det er ihvertfald ikke sidste gang vi bruger Paintball Arena. Tak for at hjælpe med at gøre det til en fantastisk dag for vores veninde 🙂

Book en tid!

Firmaarrangement

Test dine kolleger

Hos Paintball Arena har vi ofte firmaer ude og prøve sig af med aktiviteter som Teambuilding, Klatrestafet eller Laser Games. Der er mulighed for at leje vores fine mødelokale, hvor der kan tilsluttes projektor og lyd, hvis personalearrangementet skal have et arbejdsrelateret islæt foruden gak og gøgl. Mange af vores gæster gør desuden brug af muligheden for at klare spisningen hos os efter endt aktivitet med vores lækre grill-selv-menu, så firmaturen får så meget indhold og så lidt transporttid som muligt. Stik os evt. et kald på +4532953535, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi tilpasser os netop jeres firmaarangement og præferencer bedst muligt og/eller få inspiration fra vores firmakunder nedenfor. Vi sidder klar til at vejlede.

 

 

 

Super service

Vi holdt personalearrangement lørdag den 9. februar hos Paintball Arena. Vi havde bestilt tre timer med henholdsvis Sumobrydning, Sumostafet og Gladiatorkamp. Johan som der var vores vært gav helt fantastisk service

Fakta, Firmaarrangement

Masser af sjov i timevis

Vi var afsted 13 mand til firmafest i Paintball Arena, og vi havde en dag fyldt med sjov og ballade. Instruktørerne var super dygtige med stor fokus på sikkerheden

Teamarrangement

Vi havde teamarrangement hos jer og spillede lasergame, og vi havde en fest uden lige. Det kan kun anbefales

Rigtig god oplevelse!

Vi afholdte et 11-mands firmaarrangement hos Paintball Arena – det kan klart anbefales 🙂

Sjov eftermiddag med efterfølgende grillmad

Vi var en stor gruppe på 34 der var ude og besøge Paintball Arena i forbindelse med et teambuilding-arrangement. Sikkerheden og forklaringerne om paintball-forløbet var i top og alle forlod arenaen i super godt humør – om end med enkelte blå mærker. Efterfølgende havde vi et grill-arrangement hvor maden var rigelig og god. Alt i alt et rigtig godt arrangement.

Absalon Hotel Group, Firmaarrangement

Fantastisk oplevelse med leje af mødelokalet

Vi havde et firedages-program hvor vi brugte mødelokalet, og hele personalet var så hjælpsomme til at hjælpe med at løfte ting og være enormt imødekommende. De kom hver morgen og spurgte om vi manglede noget inden dagen skulle gå i gang.

Varmeste anbefalinger herfra.

Alchemist ApS, firmaarrangement

Fantastisk arrangement

Alt spillede fra start til slut. Fantastisk personale, fede aktiviteter og dejlig mad. Vi var hos Paintball Arena med mit firma, 80 personer og vi blev båret igennem dagen af topprofessionelle instruktører og det øvrige personale. Intet var for stor en opgave for dem. Alt blev arrangeret med smil på læben og deres grill-selv arrangement var virkelig godt. Tak for en skøn dag!

Kræftens Bekæmpelse, firmaarrangement

Firma-tur

Vildt grineren klatre-stafet og rigtig god instruktør, der virkelig virkede som om han gad os. Kan klart anbefales.

Book en tid!