SIDSTE DAG MED KLIKEN

POLTERABEND

Det værste der kan overgå en polterabend er timevis af dødssyg transport fra sted til sted. Hos Paintball Arena har vi samlet alt, hvad polterhjertet begærer på ét og samme sted.

Alle vores sjove og udfordrende aktiviteter foregår indendørs, så I er uafhængige af vind og vejr. Og vi har gratis bade- og omklædningsfaciliteter. Alt sammen centralt i København ved B&W-hallen på Refshaleøen, Amager.

Her kan I finde kongen (eller dronningen) af slænget og dyste i Paintball, Laser Games, Klatrestafet, Sumostafet, Sumobrydning, Human Football, Høvdingebold, Gladiatorkamp og Rodeotyr.

Hvis I ønsker det, har Paintball Arena strikket et gratis polterabendprogram sammen med forskellige overraskelser. Selvfølgelig med gommen/bruden i centrum. Vi udlåner også gerne et gratis dyrekostume til dagens hovedperson og et lokale til en eventuel stripper.

Når I er færdige, kan I desuden vælge at holde et Grill Party med mad og drikke hos os. Og hvis I hellere vil videre til det Københavnske by- og natteliv, så er det kun ca. 20 minutter væk med offentlig transport.

Aktiviteter til den perfekte polterabend

Book en tid!