SIDSTE DAG MED KAMMERATERNE

POLTERABEND FOR MÆND

Det værste der kan overgå en polterabend er timevis af dødssyg transport fra sted til sted. Hos Paintball Arena har vi samlet alt, hvad polterhjertet begærer på ét og samme sted.

Alle vores sjove og udfordrende aktiviteter foregår indendørs, så I er uafhængige af vind og vejr. Og vi har gratis bade- og omklædningsfaciliteter. Alt sammen centralt i København ved B&W-hallen på Refshaleøen, Amager.

Her kan I finde kongen af slænget og dyste i Paintball (vores mest oplagte og populære mulighed), Laser Games, Klatrestafet, Sumostafet, Sumobrydning, Human Football, Høvdingebold, Gladiatorkamp og Rodeotyr.

Hvis I ønsker det, har Paintball Arena strikket et gratis polterabendprogram sammen med forskellige overraskelser. Selvfølgelig med gommen i centrum. Overvej eventuelt at tilkøbe et dyrekostume til dagens hovedperson til blot 250 DKK.  Herudover kan der tilkøbes et privat lokale til en eventuel stripper.

Når I er færdige, kan I desuden vælge at holde et Grill Party med mad og drikke hos os. Og hvis I skal videre ind til det Københavnske by- og natteliv, så er det kun ca. 20 minutter væk med offentlig transport.

Aktiviteter til den perfekte polterabend

 

Polterabend med klatrestafet

Vi havde booket klatrestafet til et polterabend, og den var en kæmpe succes! Banen var udfordrende nok til at man skal yde en god indsats for at komme igennem, men alle klarede at være med. Vi var meget godt tilfredse med vores instruktør, Anders, som hurtigt og godt forklarede tingene for os.

En overdrevet vild oplevelse vi fik

En overdrevet vild oplevelse vi fik, da vi valgte at holde polterabend hos Paintball Arena. Helt klart flinkt personale og instruktør man møder derude, en oplevelse man sent vil glemme! Vil helt klart anbefale Paintball Arena hvis man vil samle gutterne til en omgang smerte, adrenalin og fælleskab. Skal helt klart prøves igen

Super sjovt!

Det var en rigtig god polterabend vi havde. Vi blev budt velkommen, instrueret og fik så ellers lov til at gå i krig med Lasertag og Menneskelig Bordfodbold. Bestemt at besøg værd igen. Ydermere var priserne yderst retfærdige.

Kæmpe god oplevelse!

Havde min bedste ven på polterabend hvor vi lavede klatrestafet og lasergames. Ydermere havde vi grill selv hvor maden var meget bedre end forventet! Vi var så heldige vi havde Kalinka som instruktør på klatrestafetten som virkeligt havde styr på sine sager og var ekstremt kompetent og elskelig! Jeg kan kun anbefale stedet!

Polterabend

Super fedt personale som var med til at gøre vores fest god. Vi dystede i 4 forskellige aktiviteter og både mænd og kvinder synes det var godt. Vi havde bestilt grill-selv og det var utrolig lækkert med store bøffer og pølser. Et sted vi alle vil komme tilbage til. Vi kan kun anbefale det til andre.

Polterabend-arrangement

Personalet var i top og maden var virkelig godt til prisen. De tog sig godt af os, lige fra vi kom til vi gik igen.
Banen var god, for det var ikke muligt at gemme sig. Det var altid muligt at angribe fra min. to sider.

Kan klart anbefales!

Jeg har indenfor de sidste 2 måneder været der 2 gange, begge gange til polterabend.

De ting de tilbyder er sjove og det fungerer, udstyr osv er i orden.

Servicen er derimod en helt anden snak.
Her skinner de virkelig igennem, friskt personale som er til at tale med men samtidig tager deres opgave alvorligt, men på en fed måde!
Hvis nogle fra stedet skulle læse dette må de gerne give det videre så de kan få credit for den suveræne service de yder!

Alt i alt et super godt sted hvor man hurtigt kan bruge 2-4 timer og hygge sig!

Kan helt klart anbefales!

Fantastisk sjovt!

Super sjov polterabend! Sumostafet, Rodeotyr og ‘pølse’-bryde-kamp (Gladiatorkamp)! Instruktøren (Mark?) var sjov og nærværende! Kæmpe ros til hele stedet!

Super sjovt og god service!

Vi var en grupppe på 13 til polterabend og havde en rigtig god og sjov oplevelse allesammen. Vi kom selv 25 minutter for sent, så personalet var ekstra opmærksomme på at få os hurtigt i tøjet og instrueret så vi kunne komme igang med at spille i så lang tid som muligt. Derudover fungerede sammensætningen af instruktørens (Jacobs) planer for os og vores egne ønsker rigtig godt. Så vi følte os generelt godt behandlet og havde en super sjov oplevelse.

Book en tid!