fbpx

SIDSTE DAG MED KAMMERATERNE

POLTERABEND FOR MÆND

Det værste der kan overgå en polterabend er timevis af dødssyg transport fra sted til sted. Hos Paintball Arena har vi samlet alt, hvad polterhjertet begærer på ét og samme sted.

Alle vores sjove og udfordrende aktiviteter foregår indendørs, så I er uafhængige af vind og vejr. Og vi har gratis bade- og omklædningsfaciliteter. Alt sammen centralt i København ved B&W-hallen på Refshaleøen, Amager.

Her kan I finde kongen af slænget og dyste i Paintball, Bow Combat, Lasergames eller prøve nogle af de mange andre sjove aktiviteter vi har på Refshaleøen. Vi har mere end 16 unikke aktiviteter i Paintball Arena.

Vi sørger selvfølgelig for, at gommen er i centrum. Overvej eventuelt at tilkøbe et dyrekostume til dagens hovedperson til blot 275 DKK.

Når I er færdige, kan I desuden vælge at holde et Grill Party med mad og drikke hos os. Og hvis I skal videre ind til det Københavnske by- og natteliv, så er det kun ca. 20 minutter væk med offentlig transport til centrum.

*Vælg imellem følgende indendørs events:

En del af pakken

  • Gratis badefaciliteter
  • Legeland for voksne med mere 16 unikke aktiviteter
  • Mere end 12.000 m2 at boltre sig på.
  • Egen oplevelsesvært som guider, instruerer og pepper stemningen.
  • Rabat ved større grupper.
  • Lån af lokale til medbragt stripper (max 30 min)

Inspiration til andre tilkøb

Mange af vores gæster vælger at kombinere Paintball med en anden hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Super fedt personale som var med til at gøre vores fest god. Vi dystede i 4 forskellige aktiviteter og både mænd og kvinder synes det var godt. Vi havde bestilt grill-selv og det var utrolig lækkert med store bøffer og pølser. Et sted vi alle vil komme tilbage til. Vi kan kun anbefale det til andre.
Polterabend

Læs mere