fbpx

TILBAGE TIL SKOLEGÅRDEN

HØVDINGEBOLD

Du kender det fra folkeskolen. Og nu er holdspillet over dem alle endelig kommet på programmet hos Paintball Arena. Endda i en ny og forbedret udgave! På den oppustelige bane får høvdingebold nemlig nyt liv. Og det er sjovere end nogensinde før. Reglerne er enkle: Ram eller bliv ramt. Sidste mand på banen tager sejren til holdet. Alle hold får tildelt en personlig instruktør, som aktivt fungerer som træner og dommer. I kan deltage op til 16 spillere på samme tid. Hvis I er flere, laver vi en høvdingeboldturnering.

3 EVENTS

Kombiner tre af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 350 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (3 timers event) 3 timer

2 EVENTS

Kombiner to af følgende events:
Høvdingebold, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodtennis, Fodboldpool, Game Room eller Teambuilding.

Pris pr. person 275 DKK.
Der betales for minimum 10 pers.
Varighed (2 timers event) 2 timer


Alle vores priser er inkl. moms.

Bemærk at effektiv spilletid er ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerheds-instruering og debriefing/afrunding.

Læs mere om ekstra events:

(Alle vores priser er inkl. moms)

OBS

Bemærk at effektiv spilletid er på ca. 45. minutter pr. time i forhold til tiden vi bruger på afregning, briefing, udstyrs-udlevering, sikkerhedsinstruks og debriefing/afrunding. Laser, Paintball og Klatring kan ikke vælges som valgfri event.

Læs mere om vores hoved aktiviteter

Mange af vores gæster vælger at kombinere Høvdingebold med en hovedaktivitet. Læs mere ved at klikke herunder:

Priser

Sidste år spillede vi paintball hos dem og hold k*ft det var sjovt. De var gode til hele tiden af lave spillet anderledes så vi hele tiden kunne grine. I søndags spillede vi Høvdingebold (familie og venner) og vi fik lov at spille i deres sumodragter og der var meget mere grin end spil! Vi fik den sjoveste søndag og vi fik trænet vores lattermuskler ?? – jeg vil helt klart anbefale alle at kigge forbi Paintball Arena!! Vi har i hvert fald haft gode og sjove oplevelser der! Tak til Signe der var vores vært, hun var helt fantastisk til at film og tage billeder + at underholde os og hjælpe os til en sjov dag ! Tak ??
Jeg vil klart anbefale Paintball Arena!

Læs mere