GØR-DET-SELV, GRILL BILL

Grillparty

Efter I har tonset rundt i vores eventcenter, har I fortjent en god gang mad og drikke. Og det bedste af det hele: Med vores Grill Party, behøver I ikke en gang at forlade matriklen.

Vi tilbyder en lækker grill-selv-pakke med alt, hvad hjertet begærer. I står selv for tilberedning og servering – resten sørger vi for.

Grill-selv-pakken indeholder:

  • Kød (250g cowtender bøf)
  • Pølser (150g frankfurtere)
  • Brød
  • Årstidens salat
  • Små, grillede kartofler
  • Tilbehør (ketchup, remoulade, sennep, ristet løg, salt, peber)
  • Selv-betjent gasgrill, bestik og service

    Der kan købes drikkevarer i vores café.

Vegetarer kan bestille vegetarburgere, fisk- eller grønsagspakker som alternativ.

Pris: 169,- inkl. moms. (OBS: minimum 10 grill-selv pakker).

Priser

 

Sjov eftermiddag med efterfølgende grillmad

Vi var en stor gruppe på 34 der var ude og besøge Paintball Arena i forbindelse med et teambuilding-arrangement. Sikkerheden og forklaringerne om paintball-forløbet var i top og alle forlod arenaen i super godt humør – om end med enkelte blå mærker. Efterfølgende havde vi et grill-arrangement hvor maden var rigelig og god. Alt i alt et rigtig godt arrangement.

Absalon Hotel Group, Firmaarrangement

Kæmpe god oplevelse!

Havde min bedste ven på polterabend hvor vi lavede klatrestafet og lasergames. Ydermere havde vi grill selv hvor maden var meget bedre end forventet! Vi var så heldige vi havde Kalinka som instruktør på klatrestafetten som virkeligt havde styr på sine sager og var ekstremt kompetent og elskelig! Jeg kan kun anbefale stedet!

Polterabend

Super fedt personale som var med til at gøre vores fest god. Vi dystede i 4 forskellige aktiviteter og både mænd og kvinder synes det var godt. Vi havde bestilt grill-selv og det var utrolig lækkert med store bøffer og pølser. Et sted vi alle vil komme tilbage til. Vi kan kun anbefale det til andre.

Fantastisk arrangement

Alt spillede fra start til slut. Fantastisk personale, fede aktiviteter og dejlig mad. Vi var hos Paintball Arena med mit firma, 80 personer og vi blev båret igennem dagen af topprofessionelle instruktører og det øvrige personale. Intet var for stor en opgave for dem. Alt blev arrangeret med smil på læben og deres grill-selv arrangement var virkelig godt. Tak for en skøn dag!

Kræftens Bekæmpelse, firmaarrangement

Polterabend-arrangement

Personalet var i top og maden var virkelig godt til prisen. De tog sig godt af os, lige fra vi kom til vi gik igen.
Banen var god, for det var ikke muligt at gemme sig. Det var altid muligt at angribe fra min. to sider.

God service og hyggelige omgivelser

Vi havde et firmaarrangement hos Paintball Arena. Der var god service og det levede helt sikkert op til forventningerne. Efter aktiviteterne havde vi reserveret plads til spisning, hvor vi havde terrassen i et par timer.

Book en tid!