EN DAG MED FULD FART PÅ

BØRNEFØDSELSDAG

Hold en uforglemmelig fødselsdag med en helt igennem speciel begivenhed. Hos os bliver en børnefødselsdag en action-fyldt dag med udfordrende spil og sjove aktiviteter – en fest for børn i alle aldre hvor sjove events og skægge konkurrencer præger dagen. Lasergames er hos os det mest populære valg til en fødselsdagfest for børn.

Hos Paintball Arena er der rig mulighed for at holde den perfekte fødselsdag for børn, både til drengene og pigerne. Vores pakker med Lasergames og en eller to ekstra events kan vare mellem 2 og 3 timer, og med vores fordelagtige juniorpriser (8-15 år) er banen kridtet op til en sjov børnefest. Til de eller den ekstra aktivitet til vores junior-laserpakker kan du vælge mellem Human Football, Sumostafet, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Sumobrydning og Høvdingebold. Se et par af vores anmeldelser af børnefødselsdage nedenfor og få inspiration til netop jeres fødselsdagsarrangement.

 

Tusind tak

Tusind tak til Stig for at give mig og min lille bror en mindeværdig fødselsdag sammen med alle hans klassekamerater! Kan klart ambefales til ALLE! Det er en bonus hvis man har spillet CS-GO eller PUBG!

Seans 9-års drengefødselsdag hos Paintball Arena

Efter halvanden time i hallen med fuld knald på, fik jeg dem ind for at fylde lidt energi på dem med mad og drikke, for næste aktivitet var en time på laserbanen. Det var simpelthen så stort et hit. Alle drengene elskede det. Og de havde ikke lyst til at stoppe. For hvert nyt spil, blev de bedre og bedre, og pludselig gik de meget op i hvor mange point de kunne få… Det er ikke sidste gang vi skal derud, for hold da fest hvor havde de det bare fedt!

Super underholdning og super service

Rigtigt fint sted til børnefødselsdag (12 års drenge). Super underholdning og super hjælpsom service.

11-åriges fødselsdagsfest

Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeotyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdledere.

Book en tid!